Achter de schermen bij Pirelli kalender 2017

Achter de schermen bij Pirelli kalender 2017

Nadja Geskus 1235 0
De Italiaanse bandenfabrikant Pirelli laat elk jaar een prachtige kalender maken die uitgegroeid is tot een fenomeen. Peter Lindbergh werkte weer eens mee aan de kalender en van hem kan iedereen wel leren! Hier een inspirerende behind the scenes video van de shoot.

Peter Lindbergh

Peter Lindbergh, een van de toonaangevende modefotografen heeft in zijn carrière menig topmodel voor zijn lens gehad. Zo stonden Cindy Crawford, Kate Moss, Naomi Campbell en Claudia Schiffer onder andere voor zijn camera. Momenteel is zijn werk te zien in de Kunsthal te Rotterdam. Maar dit is nog maar tot 12 februari te bezichtigen.

Pirelli kalender

Ditmaal is er ook een prachtige behind the scenes video. Bekijk hoe het er tijdens de shoot van de Pirelli kalender aan toe gaat. Daarnaast is het fantastisch om te horen hoe de modellen bijvoorbeeld zo’n shoot ervaren. De video duurt bijna 50 minuten en is zeer inspirerend. Als dit soort fotografie je aanspreekt, is het zeker de moeite waard om hem te kijken! De Pirelli kalender 2017 staat vooral in het teken van Hollywoodsterren vast met kleren maar zonder overdreven veel make-up. 

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja