2 video’s van 2 shoots

Achter de schermen bij de Game of Thrones-shoot voor TIME Magazine

Redactie DIGIFO... 430 0
Het nieuwe seizoen van Game of Thrones is alweer in volle gang en miljoenen liefhebbers zitten alweer met smart te wachten op de komende aflevering. Ter ere van de start van dit nieuwe seizoen werd de cast gevraagd voor een fotoshoot voor TIME Magazine. Van deze shoot zijn twee video’s verschenen.

Game of Thrones is een televisieserie die gefilm wordt in verschillende landen met een grote internationale cast. Het is dan ook lastig om alle hoofdrolspelers samen te krijgen voor een fotoshoot. Om die reden organiseerde TIME Magazine dat ook twee fotoshoots, één in Londen en één in Los Angeles, met precies dezelfde set en lichtopstellingen.

Lees ook: Game of Thrones in het echt door Kilian Schoenberger

Miles Aldridge

Miles Aldrigde was de fotograaf die de hele shoot mocht regelen en liet zich inspireren door moderne kunst en oudemeesterwerken uit de renaissance. Hij combineerde de details en elementen van stillevens die vaak in de oude schilderijen terug te vinden zijn, zoals rozen en granaatappels, met de kleuren van moderne kunst. Het resultaat is een zeer indrukwekkende fotoserie die de cover van het gerenommeerde magazine zeker niet misstaat.

Kijk voor meer informatie op de website van TIME Magazine.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie