ACDSee Pro beta 1.3 voor Mac beschikbaar

Julian 632 0
ACD Systems stelt een nieuwe betaversie van ACDSee Pro voor Mac OS X beschikbaar. Volgens de makers is beta 1.3 een snelle workflowtool voor Mac-gebruikers. De uiteindelijke versie van het pakket wordt in 2011 verwacht.

Beta 1.3 brengt diverse nieuwe functies, die in de uiteindelijke versie van ACDSee Pro voor Mac OS X hun plaats moeten gaan vinden. Non-destructieve bewerkingen uitvoeringen gaat nog niet met deze versie, dat staat in de planning voor beta 1.4.

De voorlopig versie bied ondersteuning voor het beheren en organiseren van foto’s op externe schijven, zelfs als deze niet langer aan je computer verbonden zijn. Ook is de zoekfunctie verbeterd en zijn diverse bugs opgelost.

Feedback

Meer dan 10.000 Mac-gebruikers hebben de beta al gedownload. In 153 forumtopics leverden ze feedback over het pakket. In de aanloop naar de definitieve lancering, die begin 2011 moet plaatsvinden, zeggen de makers nog diverse verbeteringen en nieuwe functies toe te voegen.

Download

ACDSee Pro betaversie 1.3 is gratis te downloaden. Als de definitieve versie van het pakket in 2011 op de markt verschijnt, gaat het 169 dollar kosten.