ACDSee komt met beheersoftware voor digitale fotolijsten

Raymond 610 0
ACDSee introduceert Picture Frame Manager. Het pakket moet het gereedmaken en overzetten van foto's naar digitale fotolijsten vergemakkelijken.

Picture Frame Manager herkent automatisch opslagmedia als een fotolijst, sd-kaart of usb-drive. Eenmaal aangesloten kun je afbeeldingen laden, verplaatsen, wijzigen of verwijderen middels drag&drop. Ook past het pakket de resolutie naar wens aan, zodat er meer foto's op het lijstje passen. Daarnaast zet de software foto's om van vrijwel ieder grafisch formaat naar jpeg. Instellingen zijn per fotolijst te bewaren.

Het pakket is per direct verkrijgbaar in een Windows- en Mac-versie en kost € 39,99.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond