Account Manager – DIGIFOTO Pro Magazine & Online

Redactie 555 0
Wil jij meebouwen aan websites van ambitieuze IT- en fotografiemagazines? Clipboard Publishing in Rijswijk zoekt per direct twee Account Managers.

Bedrijfsprofiel:
Clipboard Publishing BV is uitgever van diverse magazines. We geven o.m. het zakelijk computermagazine WINMAG Pro, innovatiemagazine Baaz, SHiFTmagazine en DIGIFOTO Pro magazine uit - inclusief bijbehorende websites.

Bedrijfscultuur:
Clipboard Publishing is gevestigd in een sfeervol pand aan de Oude Vliet op het randje van Rijswijk . Het sales-team bestaat uit redelijk jonge honden, die niet bang zijn om hard te werken, zeker niet als er een deadline in zicht is. Een potje tafelvoetbal op zijn tijd zorgt voor het evenwicht en dan is er nog onze stoelmasseuse om je topfit te houden.

DIGIFOTO Pro Magazine & Website
Snelgroeiend magazine over fotografie binnenkort met geheel vernieuwde website. Contact met camera producenten en leveranciers en alles met betrekking tot fotografie. Affiniteit met fotografie is absoluut geen pre – het scheelt natuurlijk wel als je het een leuk onderwerp vindt. Binnen Clipboard switchen accountmanagers van titel – dus dit betekend dat je ook ingezet zal worden op onze andere titels (zie andere vacatures). Indien je je hier niet in kan vinden heeft het geen zin te reageren op deze functie.

Functieomschrijving:
We zoeken een zelfstandige account manager sales zonder telefoon vrees en commercieel denkvermogen. Weet jij hoe je een gesprek naar je toe moet trekken , ben je niet bang om meer “nee” dan “ja “te horen ? De gunfactor in deze branche is hoog , goed je kansen inschatten en snel kunnen denken, beslissingen nemen – het zit er allemaal in.
Je werkzaamheden bestaan uit het gehele sales traject – wat neerkomt op “zaaien en oogsten”. Meedenken met de klant , zoeken naar ingangen en zorgen dat je erbij bent als het budget verdeelt gaat worden voor media en print.

Op zoek naar nieuwe partijen ivm samenwerking en commercieel belang staan hoog op de lijst. Maar uiteindelijk draait het om behaalde omzet zowel in print als online. Je voorziet de accounts dan ook van gerichte informatie over de diverse mogelijkheden, op tijd en goed.
Overleg met redactie over onderwerpen en met de afdeling  PR over diverse acties behoort ook tot de werkzaamheden. Uiteraard word je hier volledig ondersteund door het gehele team. Commercieel denkvermogen en -inzicht is een absolute pré. Laten we zeggen “een gezonde handelsgeest”.

Functie-eisen:
Wij zoeken een zelfstandige en enthousiaste sales-/account manager. Onze voorkeur gaat uit naar een full time dienstverband van 40 uur per week.

- HBO werk- en denkniveau
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (ABN)
- Commercieel denkvermogen / stressbestendig / geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit / teamplayer
Dienstverband: Vast
Plaatsingsdatum: 26-11-2010

Wat bieden wij?
Clipboard Publishing is een uitgever met twaalf medewerkers en kent een strikt open-deurenbeleid. Geen hokjes, geen vakjes; we maken samen mooie magazines en actuele websites. De productiviteit wordt regelmatig gestimuleerd door een potje tafelvoetbal. Lunch is optioneel in de buitenlucht. De sfeer is dus uitstekend.

Naast een prettige werksfeer en –omgeving (aan de vliet nabij Delft), bieden wij je een aantrekkelijke functie met verantwoordelijkheid. Het gaat om een fulltime dienstverband (40 uur).
Richt je sollicitatie met cv aan Jascha Vink, jascha@clipboard-publishing.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen: 015-7600700.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie