De hectiek van de stad in beeld

A Taste of New York – Nieuwe timelapse-video van Filmspektakel

Redactie DIGIFO... 916 0
New York. De stad die nooit slaapt. In september van 2016 bezocht de crew van Filmspektakel deze metropool tien dagen lang om een nieuwe timelapse-video te maken. 65.000 foto's en talloze hamburgers later kwam de crew weer thuis en na lang editen is de video nu online verschenen.

New York is een immense stad en tien dagen is een vrij korte tijd om deze metropool helemaal te ontdekken. Het team van Filmspektakel heeft tijdens deze reis zeer weinig geslapen en is dag en nacht bezig geweest met het maken van alle foto's voor deze indrukwekkende timelapse.

Lees ook: Bijzondere time- en hyperlapse van Tenerife van FilmSpektakel

 

The Making of A Taste of New York

In de tien dagen dat het team in New York was, hebben ze 65.000 foto's gemaakt die in totaal 2,6 Terabyte aan opslag vroegen. Eén van de hoogtepunten voor het team is de taxisequentie. Het team maakte tijdens de reis zoveel mogelijk foto's van taxi's van zoveel mogelijk verschillende hoeken, wat resulteerde in 2.000 foto's die ze achteraf moesten uitzoeken en op een logische volgorde moesten plaatsen. Deze paar seconden alleen al kostte het team al vijf dagen werk.

Kijk voor meer informatie op de website van Filmspektakel.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie