7 juni - Open Dag Fotoacademie & Fotoschool Rotterdam

Redactie 783 0
Zaterdag 7 juni opent de Fotoacademie & Fotoschool Rotterdam haar deuren voor fotografieliefhebbers, belangstellenden en (nieuwe) studenten en cursisten tijdens een Open Dag van 13.00 tot 16.30 uur.
Open Dag

De dag staat in het teken van boeiende demonstraties en informatie over de opleidingen en cursussen van het instituut. Ben je geïnteresseerd in fotografie en wil je je er meer in verdiepen, dan kun je 7 juni kennis maken met de fotoacademie.

Tijdens de Open Dag kun je studenten en docenten in de studio's aan het werk zien en een portret van jezelf laten maken. Je kunt proeflessen bijwonen, bijvoorbeeld over digitale beeldverwerking met Photoshop, of een demonstratie Creatief flitsen. Daarnaast kun je ook fotowerk van studenten en cursisten bekijken, kennismaken met docenten, studenten en cursisten, en natuurlijk de sfeer proeven.

Opleidingen en cursussen
Na de zomervakantie - in september - gaat zowel op de Fotoacademie als de Fotoschool een nieuw seizoen opleidingen en cursussen van start. Tijdens de Open Dag kun je je daarover uitgebreid laten informeren. Medewerkers zullen persoonlijk studieadvies geven en vragen beantwoorden. Ook is het mogelijk je direct in te schrijven voor een opleiding of cursus.

Tentoonstelling
Een extra reden om de Open Dag te bezoeken is de tentoonstelling van het veelzijdige werk van de mentoren van de Fotoacademie Rotterdam die momenteel de muren het gebouw siert.


Foto: Liselotte Schuppers (mentor Fotoacademie)


Wanneer: Zaterdag 7 juni 2008 van 13.00 - 16.30 uur
Waar: Fotoacademie & Fotoschool, Conradstraat 20, 3013 AP Rotterdam

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie