61 jarig model in badpak

61 jarig model in badpak

Nadja Geskus 1077 0
In de meeste tijdschriften of op websites zie je vooral jonge, slanke modellen. Het perfecte plaatje moet worden getoond. Maar de 61 jarige Yazemeenah Rossi bewijst dat je geen 20 jaar hoeft te zijn met maatje 34 om model te zijn!

61 jarig model

Hoewel het vooral jonge meiden zijn die graag een modellen carrière willen hebben, zijn er toch ook uitzonderingen. Dat bewijst de Amerikaanse Yazemeenah Rossi. Het model is al 61 jaar oud, maar staat nog steeds te schitteren op de foto. Ook staat ze zelf graag achter de camera! Van alle markten thuis dus.

61 jarig model in badpak

The Dreslyn

De 61 jarige Yazemeenah Rossi gaf zich bloot voor kledingmerk The Dreslyn. ‘Dit is een vrouw die gezondheid en vitaliteit uitstraalt. Ze is zelfverzekerd, ze is kunstenares en zorgt duidelijk goed voor zichzelf. Onze kledinglijn sluit goed aan bij wie zij is!’ vertelt oprichtster van The Dreslyn, Brooke Taylor Corcia.

61 jarig model in badpak

Ritueel

Om er op die leeftijd nog zo goed uit te zien, heeft Yazemeenah een eigen ritueel. Zo gebruikt ze olie voor haar huid, doet ze koolzaadolie in haar haar en schubt ze haar huid één keer per week met olijfolie en suiker. Tevens zorgt ze voor een gezond eetpatroon. Elke dag een avocado en organisch vlees en vis. Dus als je er op die leeftijd ook nog zo goed uit wilt zien, weet je wat je moet doen! Voor meer informatie over Yazemeenah Rossi kun je terecht op haar Instagram of website.

61 jarig model in badpak

61 jarig model in badpak

61 jarig model in badpak

Foto’s van The Dreslyn

Lees ook: Deddeh Howard spiegelt blanke modellen

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja