360 Graden Rotterdam

360 Graden Rotterdam

Redactie DIGIFO... 1029 0
Een maand lang staat het grootste reuzenrad van Europa in Rotterdam. Zien24 stapte afgelopen maandag vlak voor zonsondergang in het reuzenrad om op het hoogste punt met een 360-camera de skyline van Rotterdam op de foto te zetten.

Het Rotterdamse bedrijf Zien24 houdt zich vooral bezig met interieurfotografie voor makelaars en is sinds kort in het bezit van een Ricoh Theta 360 camera waarmee ze virtuele tours door huizen aan kunnen bieden. Om deze nieuwe techniek te promoten betrad een aantal mensen van het bedrijf het grote reuzenrad 'The View' om een 360 graden foto van de Rotterdamse skyline te maken. Het bedrijf heeft veel positieve reacties op de foto gehad en vind de actie voor herhaling vatbaar. Ze laten weten ook 360-foto's te willen maken tijden de Rotterdamse marathon.

Site

Om de foto goed te kunnen zien kun je het beste de website van Zien24 bezoeken. Hier kan je de foto in al zijn glorie bekijken en zelf bepalen welke kant je op kijkt.

Wil je zelf ook Rotterdam vanaf dit grote reuzenrad zien? Hij staat nog tot 10 april pal naast de Markthal en een ritje kost €6,-.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie