32GB SanDisk-geheugenkaarten voor weekwinnaars

Julian 2260 1
Elke vrijdag bekronen we een foto uit de Spotlight tot weekwinnaar. De komende vijf weken wint de weekwinnaar een 32GB SanDisk-geheugenkaart! Omdat wij niet welk type geheugen er in je camera past, mag je zelf kiezen tussen SD of CF.

SanDisk prijzenMeedoen is eenvoudig. Stuur je foto's naar onze Lezersgallery, wij pikken regelmatig de mooiste beelden uit en plaatsen deze in de Spotlight. Aan het einde van de week nemen we de selectie onder de loep en kiezen we de weekwinnaar.

Als weekwinnaar kom je niet alleen prominent op onze homepage te staan, we belonen je ook met een leuke prijs. De komende vijf weken bestaat die prijs uit een SanDisk-geheugenkaart van 32GB. Je mag kiezen uit:

  • SanDisk 32GB Ultra II SDHC (t.w.v €79)
  • SanDisk 32GB Extreme CompactFlash (t.w.v. €189).

Dus waar wacht je nog op? Deel je mooiste foto's in de Lezersgallery (maximaal vijf per dag) en maak kans op zo'n mooie prijs. Heb je nog geen account op onze site? Via deze link kun je gratis registeren.

Met dank aan SanDisk voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van pvruggink

Natuurlijk wil ik een (nog te) gegeven paard niet in de bek kijken en ik wil best een 32GB SD card, maar die SanDisk Ultra SDHC die hier wordt getoond is wat magertjes in de specs voor de huidige generatie camera's als je ook nog in HD wilt filmen of flink wilt bursten in RAW. Waarom geen Extreme SD 32GB? Ik denk toch dat SanDisk zich beter zou willen promoten?