3 verschillende objecten tegelijk belichten

3 verschillende objecten tegelijk belichten

Nadja Geskus 648 0
Deze zeer enthousiaste Jay P. Morgan van The Slanted Lens legt je in deze video uit hoe je precies drie verschillende objecten tegelijk kunt belichten. Hij gebruikt in deze video een bal, een kubus en een cilinder en legt vanalles uit over schaduw.

Drie objecten belichten

In deze video gaat Jay P. Morgan van The Slanted Lens een bal, kubus en een cilinder fotograferen. Hij brengt de drie voorwerpen bij elkaar en legt uit hoe je ze alle drie tegelijk kunt fotograferen. In de video werpt hij een blik op aspecten als de camerahoek, kwaliteit van het licht, afmeting en scheiding door middel van bijvoorbeeld schaduw. Het wordt door deze video goed duidelijk hoe je een duidelijke dimensionaliteit kunt creëren.

3 verschillende objecten tegelijk belichten

Uitleg

Elke stap legt Morgan uit. Zo vertelt hij bijvoorbeeld waarom hij elk object op een bepaalde manier heeft geplaatst, waarom hij kiest voor verlichting in bepaalde gebieden en wat voor invloed schaduwen en highlights hebben op het geheel. Zo wordt het duidelijk hoe je met verschillende objecten, één geheel kunt vormen. Een handige les dus over hoe je licht kunt opbouwen!

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja