SpiderLight Holster weer actief op Kickstarter

3 nieuwe producten van SpiderLight Holster

Redactie DIGIFO... 1689 0
SpiderLight Holster is wederom een Kickstarter begonnen om een nieuwe producten te financieren. Het bedrijf achter de populaire SpiderLight Holster Pro komt nu met een holster voor kleine camera's, een rugzakmount en een GoPro-mount.

De holster is een tweedelig systeem. Op de camera monteer je een metalen plaatje met een uitstekend balletje en aan je riem bevestig je een houder waar het balletje perfect inpast. Op de houder zit een klein afsluitmechanisme wat ervoor zorgt dat je camera niet uit de houder valt, hoe wild je ook rondspringt.

Lees ook: Spiderholster komt met een handstrap voor de kleintjes

 

SpiderLight voor kleinere camera's en rugzakken

De nieuwe producten van Spiderlight zijn speciaal ontwikkeld voor mirrorlesscamera's en kleine spiegelreflexcamera's. Alle praktische onderdelen van de Pro Holster zijn overgenomen in deze kleinere versie die beter op kleine camera's past dan de Pro versie. SpiderLight Holster komt ook met een bevestigingsplaatje waarmee je je camera aan je schouderband van je rugzak kan bevestigen en een plaatje om een GoPro mee te bevestigen. Hierdoor kan je altijd razendsnel bij je camera en mis je geen enkel shot.

Om het Kickstarterproject van SpiderLight Holster te ondersteunen en een holster te bestellen kun je kijken op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie