Bekijk de beelden nu live

24 uur lang livestreamen in 360 graden met de Ricoh R

Redactie DIGIFO... 794 0
Ricoh Imaging heeft op de Mobile World Congress in Barcelona de Ricoh R Development Kit aangekondigd. Deze camera maakt het mogelijk om tot 24 uur lang 360-graden beelden te streamen met 30 fps.

De Ricoh R Development Kit lijkt qua desing op de Ricoh Theta S die het bedrijf in 2015 op de markt bracht, maar is ontworpen om de opgewekte warmte snel en effectief af te voeren om oververhitting tegen te gaan. Ook kan deze camera aan een externe stroomvoorziening worden aangesloten om de accu te ontlasten.Ricoh R

Specificaties

De Ricoh R Development Kit bestaat uit de camera, beeldbewerkingssoftware, een speciale houder, software development kit en de broncode. De camera is uitgerust met twee fish-eye objectieven die met een resolutie van 2k met 30 beelden per seconde kunnen opnemen. De beelden kunnen worden opgeslagen op een micro-sd kaart, maar het is ook mogelijk om de beelden op een externe bron af te spelen via usb en hdmi.

Nu kijken naar beelden van de Ricoh R

Voor iedereen die de benieuwd is naar het beeld dat uit de Ricoh R komt, heeft het bedrijf nu een exemplaar aan staan op de Mobile World Congress in Barcelone. De livestream is hier te bekijken.

Kijk voor meer informatie over de Rico R kun je kijken op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie