Maak makkelijk je eigen logo

100 gratis logo-templates voor fotografen van Colormelon

Redactie DIGIFO... 2732 0
Wie zich wil onderscheiden als fotograaf kan veel baat hebben bij een goed logo. Met een mooi logo is je naam herkenbaar en wek je een professionele en zakelijke indruk. Maar het ontwerpen van een logo is knap lastig. Om beginnende fotografen een handje te helpen heeft Colormelon gratis 100 templates van logo's gepubliceerd zodat niemand zonder logo door het leven hoeft.

Voor elk type fotograaf is wel een logo te vinden. Van strak, modern en minimalistisch tot speelvol, vlot en met veel tierelantijntjes. Alle logo's zijn gemaakt met vectoren en daardoor makkelijk in grootte aan te passen zonder kwaliteitsverlies en zijn opgeslagen in PSD-bestanden zodat je het logo direct naar wens aan kan passen.ColormelonLees ook: Geen logo nodig als fotograaf?

Colormelon                

Colormelon is een Amerikaans ontwerpbureau dat zich vooral richt op Wordpress-ontwerpen voor fotografen.  Norris en Tanita, de mensen achter Colormelon, zijn grote liefhebbers van grafisch- en webdesign en zijn sinds 2013 fulltime bezig met het maken van ontwerpen om enthousiaste fotografen te helpen.

Kijk voor meer informatie en om een logo te downloaden op de website van Colormelon.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie