100 euro korting op fotografiecursus bij Panasonic

Redactie 566 0
Wie in de periode van 1 oktober 2007 tot en met 28 februari 2008 een Panasonic Lumix actiemodel digitale fotocamera aanschaft, kan hier een fotografiecursus bij kopen voor slechts

Deze cursus, die normaal gesproken € 125 kost, wordt georganiseerd door het Nederlands Instituut voor Digitale Fotografie (NIDF).

Het NIDF is een onderzoeks- en trainingscentrum voor fotografie dat jaarlijks duizenden professionele fotografen en amateurs traint. De fotografiecursus bestaat uit een ochtend- en middagsessie waarin onder andere belichting, witbalans, stabilisatie en lens aan bod komen. Het NIDF neemt deze onderwerpen stap voor stap door, zorgt ervoor dat men meer uit de camera kan halen en meer leert over fotografie in het algemeen. De fotografiecursus wordt op meerdere locaties in het land in groepsverband gegeven.

De actiemodellen zijn de Lumix DMC-FZ50, DMC-FZ18, DMC-FZ8 en DMC-LX2. In de doos van deze modellen is een voucher met aanmeldcode bijgesloten. Na invoering van deze code op de website van het NIDF ontvang je dus een korting van € 100.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie