Fotowedstrijd: 'Technologie en design'

Fotowedstrijd: Technologie en design

Redactie DIGIFO... 10552 0
Technologie is overal om ons heen en niet meer weg te denken uit onze wereld. Onze camera’s, onze smartphones, computers, auto’s en huizen, allemaal zitten ze bomvol met technologie om het leven makkelijker, mooier, comfortabeler of gewoon leuker te maken. Voor deze wedstrijd vragen wij jullie om technologie op een creatieve wijze in beeld te brengen.

Update: De winnaars zijn inmiddels bekend, zie hier de uitslag.

We bedoelen technologie in de breedste vorm, dus dit kan moderne draadloze technologie zijn, maar ook een oude stoommachine. Aan jou de keuze, zolang het maar met technologie te maken heeft. Voor de beste drie inzendingen hebben wij een hele mooie prijs, die alles te maken heeft met het onderwerp technologie.

Bekijk hier alle inzendingen in de wedstrijdgallery. Inspiratie nodig? Bekijk dan hier het inspiratie-album op Facebook.

Inzenden kan tot en met 31 juli 2016 23:59
Let op: Maximaal 2 inzendingen per persoon

3x Hoofdprijs: LaCie Porsche Design Mobile 1TB t.w.v. €124,95

Al sinds 2003 werken LaCie en Porsche Design samen om stijlvolle externe harde schijven te produceren. De auto’s van de Zuid-Duitse sportwagenfabrikant spreken al decennia tot de verbeelding. De 911 is een icoon en ook bekend onder niet-autoliefhebbers. Die sportwagen heeft een design dat al sinds begin jaren zestig meegaat, maar dat bij elke nieuwe editie verder wordt geperfectioneerd en gemoderniseerd. Porsche weet als geen ander hoe je een ontwerp maakt dat imponeert en geschiedenis schrijft.

Het is dan ook niet gek dat LaCie, als fabrikant van high-end technologie, samenwerkt met de Duitse autobouwers. Die twee namen samen op één product betekent dat je iets bijzonders in handen hebt. Een bijzonder stuk design én technologie. Een harde schijf om trots op te zijn!

De LaCie Porsche Designreeks is één van de favorieten bij veel Apple-fans, fotografen en veeleisende gebruikers. Het nieuwste wapenfeit is een extreem dunne harde schijf, uitgerust met USB-C, die dubbel zo snel is als de vorige generatie. Afgewerkt met de mooiste materialen en voorzien van een slank uiterlijk en afgeronde hoeken. De harde schijf is uiteraard weer prachtig om naar te kijken, een echt sieraad voor je bureau.

De drie mooiste inzendingen belonen we met zo'n flinterdunne LaCie Porsche Design Mobile harde schijf met 1 terabyte aan opslagruimte. Elke Porsche Design harde schijf komt met een garantie van 2 jaar, inclusief technische ondersteuning en wereldwijde dekking voor reparatie en/of vervanging. Beschikbaar gesteld door LaCie Benelux. www.lacie.com

Lacie Porsche

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl dan wel op de Facebook-pagina van DIGIFOTO Pro.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 31 juli 2016 23:59 uur.
afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie