Doe mee en win toffe prijzen!

Fotowedstrijd: Sport

Redactie DIGIFO... 11559 2
De Olympische vlam is weer gedoofd, de Ronde van Frankrijk weer gereden en de strijd om het Europese kampioenschap weer gestreden. De sportzomer is nu echt afgerond. Tijd om zelf in actie te komen! Voor onze nieuwe fotowedstrijd zijn wij op zoek naar jouw meest sportieve foto's.

Neem je camera mee naar een voetbalwedstrijd, wielerwedstrijd of naar het circuit. Zolang het maar met sport te maken heeft. En voor de drie beste foto's hebben wij weer hele mooie prijzen. Bekijk hier alle inzendingen in de wedstrijdgallery en kijk hier voor meer inspiratie.

Inzenden kan tot en met 1 december 2016 23:59
Let op: Maximaal 2 inzendingen per persoon

Hoofdprijs: Kodak PixPro SP360 4K t.w.v. €999,-

Voor de winnaar hebben we een hele spectaculaire prijs. Met dit SP360 4K Actioncam Dual Pro Pack krijg je niet één, maar twee Kodak PixPro SP3604K camera's. Hierdoor kan je haarscherpe 4K 360 foto's en video's maken. Ideaal voor spectaculaire VR-ervaringen en mooie foto's. De camera's zijn ook los van elkaar te gebruiken, dan hebben ze een beeldhoek van 235 graden, zodat je niks van de actie mist.

Beschikbaar gesteld door Kodak: kodakpixpro.com

Kodak Pixpro 360 4K

Tweede prijs: Rollei Tripod C4i t.w.v. €119,99

Dit mooie statief van Rollei is een compacte krachtpatser die je overal mee naartoe kunt nemen. Door de lichte aluminium poten blijft het gewicht beperkt tot net iets meer dan een kilo, maar levert niet in op stevigheid. Het statief heeft een werkgewicht tot 8 kilo en kan wel 1.75 meter hoog worden. Een ideaal statief om mee te nemen langs de lijn.

Beschikbaar gesteld door Rollei: Rollei.com

Rollei Tripod C4i

Derde prijs: Kekke Camerariem t.w.v. €34,95

Koop je een camera, dan zit daar een draagriem bij. Meestal zwart, met felle letters die iedereen duidelijk maken met welk type camera je bezig bent. Echt stijlvol kunnen we dat niet noemen. Wil je iets anders dan de saaie meegeleverde 'strap', dan kun je bij Kekke Camerariem terecht. De webwinkel verkoopt talloze camerariemen met creatieve prints of juist subtiele designs. Je hebt keuze uit de materialen neopreen, katoen en leer.

Beschikbaar gesteld door Kekke Camerariem: Kekkecamerariem.nl

Kekke Camerariem

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl dan wel op de Facebook-pagina van DIGIFOTO Pro.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 1 december 2016 23:59 uur.
afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie

afbeelding van hannekevanderplas_143529

Wat is de maximum bestandsgrootte voor een foto voor deelname aan de wedstrijden?

afbeelding van Mirjam Slegers

Onze sport ONDERWATER FIETSEN ;-)
En snorkelen/duiken