Stuur je beste reis fotografie in!

Fotowedstrijd: Reizen 2019

Eefke Burg 6080
Elke reisbestemming heeft zijn eigen uitstraling, cultuur, geschiedenis, gevoel en verhalen. Het vastleggen van dit soort verslagen helpt anderen de geest van een plek over te brengen, waardoor ze een glimp kunnen opvangen van hoe het is om daarheen te gaan. Deel je mooiste reisfoto's met ons en maak kans op mooie prijzen.

Inzenden kan tot en met 30 september 2019

We zien jullie aanmeldingen met veel interesse tegemoet. Doe je best! Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Let op: Maximaal twee inzendingen per persoon

fotowedstrijd reizen

Eerste prijs

Caruba Skydex 1           
Ter waarde van € 134,95

Als je op reis gaat, is het beschermen van jouw camera erg belangrijk. De Caruba Skydex 1 is een comfortabele, duurzame rugzak die beschikt over een handige, robuuste handgreep bovenop. De rugzak beschikt over comfortabele draagbanden, die ervoor zorgen dat je al het gewicht van je camera niet meer voelt als je aan het reizen bent.

Fijn is ook de mogelijkheid om jouw statief te bevestigen aan de zijkant van de tas. De tas heeft meerdere mogelijkheden om jouw accessoires veilig op te bergen en biedt ook ruimte voor een kleine laptop of tablet om jouw foto's die je op reis gemaakt hebt in de hotelkamer te kunnen na te kunnen bewerken.

Het grote compartiment van de tas is volledig naar wens in te reichten met de deviders. Ook is het mogelijk om je apparatuur extra vast te zetten met de extra banden met klitteband die zijn aangeleverd.

Kortom, een prachtige prijs waar je in de toekomst nog vele mooie reizen mee kan maken.

eerste prijs fotowedstrijd reizen caruba skydex 1

Met dank aan Disnet voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Tweede Prijs

2x Caruba Full Face Snorkel Mask Swift
Ter waarde van € 99,90

Met de tweede prijs kon je jouw snorkelavontuur nog nooit zo makkelijk vastleggen! Het Caruba Full Face Snorkel Masker biedt een volledig nieuwe snorkelervaring. Als je deze prijs wint heb je twee verschillende uitvoeringen van dit masker: een roze en een blauwe uitvoering zodat je samen met een vriend of vriendin onder water kan gaan.

Het is bij allebei de maskers mogelijk om zowel door je neus als door je mond te ademen, waardoor je je makkelijker door het water beweegt. Fijn is ook de aansluiting voor een actioncam, die ervoor zorgt dat je al het moois wat je onderwater ziet goed vast kan leggen.

Eerder gesnorkeld met een bril die helemaal vol liep met water? Met het Caruba Snorkel Masker behoort dit tot de verleden tijd. Het masker is uitgerust met een dual-luchtkanaal, een water-blokkeersysteem en afwateringsventielen zodat er geen water in het masker komt.

tweede prijs fotowedstrijd reizen caruba full face snorkel masker

Met dank aan Disnet voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Derde prijs

Allocacoc PowerCube ReWirable USB + 3x plug
Ter waarde van € 24.95

Een reisstekker én stekkerdoos in één! Als je op reis bent met jouw camera kan het soms lastig zijn om alle apparaten die je wil tegelijkertijd op te laden. Met de Allocacoc PowerCube ReWirable beschik je over alle gangbare aansluitingen in het buitenland en heb je tegelijkertijd een compacte stekkerdoos bij je, waardoor je tot wel vier  verschillende apparaten tegelijkertijd aan kan sluiten. Daarnaast beschik je ook nog over twee USB-poorten waar je jouw mobiele telefoon in kan opladen. Een bijzonder handige prijs voor tijdens het reizen.

fotowedstrijd reizen

Met dank aan Disnet voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Inspiratie

Inspiratie nodig? Kijk dan hier.

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Media (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op de website en sociale media van DIGIFOTO Pro.
 • Bestanden moeten kleiner zijn dan 8 MB.
 • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 30 september 2019 23:59 uur.
afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke