Fotowedstrijd: IJspret

Fotowedstrijd: IJspret

Julian 5150 0
Koning Winter lijkt het land weer verlaten te hebben, maar in de afgelopen weken heb je uitgebreid de kans gehad om sfeervolle foto's te maken van de vorst. We geven je ruim twee weken de tijd om ons met jouw foto's van de ijspret te overtuigen.

Helaas ging de Elfstedentocht niet door, maar tijdens de periode van strenge vorst werd er weer flink geschaatst. Ongetwijfeld hebben velen van jullie deze kans aangegrepen om sfeervolle foto's te maken. Die kun je nu insturen voor deze fotowedstrijden om kans te maken op een aantal mooie fotoboeken.

IJspret

Het thema van deze fotowedstrijd is 'ijspret'. Enige vorm van ijs verwachten we dan ook wel in je foto terug te zien. Het hoeft niet om schaatsers te gaan, misschien heb jij juist originele platen van wakduikers, ijsvissers of ijsbrekers aan het werk.

IJspret

Prijzen

De beste drie foto's belonen we met een mooi fotoboek. De winnaar van de eerste prijs ontvangt het boek 'Bevlogen landschap' van luchtfotograaf Peter Bolhuis. Win je de tweede prijs, dan mag je 'Tradities', van Nick Hannes toevoegen aan je collectie. De derde prijs bestaat uit een exemplaar van 'Beleef Buiten', een boek waarin het beste werk van fotografen van de Nederlandse communities Birdpix en Nederpix is gebundeld.

Inzenden t/m 4 maart 2012

Tot en met zondag 4 maart kun je foto's insturen. Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Zo doe je mee met de wedstrijd

Stap 1 - Registreren
Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.

Stap 2 - Uploaden
Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.

Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wesdtrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

Inzendingen bekijken
Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 4 maart 2012.