Fotowedstrijd: Festivalgevoel

Fotowedstrijd: Het Ultieme Festivalgevoel

Julian 7374 15
Samen met Amersfoort Fotostad organiseren we een fotowedstrijd. We vragen jullie foto's in te sturen die 'Het Ultieme Festivalgevoel' weergeven. De drie winnaars mogen op 23/24 juni de workshop Fotovak in Amersfoort bijwonen.

We verwachten voor deze fotowedstrijd geen strakke portretten van de artiesten in het podiumlicht, maar de beleving van het publiek en de deelnemers. Je hoeft de foto overigens niet in Amersfoort te maken, alle 'festivalbelevingen' zijn welkom. Van muziek en dans tot tentoonstellingen. Op 10 juni maken we de winnaars bekend.

Prijs: Deelname aan workshop Fotovak op 23 en 24 juni

De winnaars van de eerste, tweede en derde prijs mogen gratis de workshop Fotovak op 23 en 24 juni bijwonen. Hierin geven fotografen hun geheimen bloot in diverse lezingen. Technische vraagstukken worden afgewisseld met inhoudelijke en creatieve lezingen.  Bovendien wordt je werk gepubliceerd in de volgende editie van ons magazine.

Inzenden t/m 3 juni 2012

Je kunt tot en met zondag 3 juni je foto's insturen (maximaal 2 per persoon). Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Gouden CameraGouden Camera

Win je de hoofdprijs? Dan ontvang je niet alleen een mooie prijs, maar ook een nominatie voor de Gouden Camera. Binnenkort maken we meer bekend over deze nieuwe prijs, waarin alle hoofdprijswinnaars het tegen elkaar zullen opnemen.

Zo doe je mee met de wedstrijd

Stap 1 - Registreren
Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.

Stap 2 - Uploaden
Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.

Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wesdtrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

Inzendingen bekijken
Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 3 juni 2012.
 • Win je de hoofdprijs? Dan kom je de prijs afhalen bij uitgeverij Clipboard-Publishing in Rijswijk. We interviewen je over de foto en portretteren je met je gewonnen prijs. Ook maken we een filmpje waarin je vertelt over de foto.
afbeelding van Anonymous

Amersfoort Jazz was 10-13 mei

afbeelding van Julian

Bedankt voor de info. Gelukkig mag je ook foto's van andere festivals insturen. De tekst is aangepast.

afbeelding van Anonymous

De jury heeft het moeilijk zeker, met de weinge inzendingen en het matige niveau? Uitslag op 10 juni zal niet gehaald worden zeker ;)

afbeelding van Anonymous

Waar ik zo moedeloos van wordt is dat alsmaar negatieve commentaar op de wedstrijden, de jury en de inzendingen. En heeft meneer anoniem ook wat ingezonden? Waarschijnlijk niet. Ik zie toch zo 3 schitterende platen, maar ja dan moet je ook verder willen kijken dan je neus lang is...
Gegroet nico.

afbeelding van Anonymous

Dit was geen commentaar op de jurering, puur de observatie dat het lastig wordt, omdat er heel weinig inzendingen zijn (waaronder toch nog foto's van enkel een artiest, geen festivalsfeer). Welke toppers zie jij onder de inzendigen?

afbeelding van longneck

Oa Fernand de Canne en Ruud vd Lubben.

Dat uitslag lang duurt ben ik met je eens.

afbeelding van do-ph

De prijs, deelname aan de workshop Fotovak, is geannuleerd. Misschien dat de uitslag daarom op zich laat wachten of is de hele fotowedstrijd geannuleerd.

afbeelding van Anonymous

Da's mooi lullig dan voor degenen die wel de moeite hebben genomen om wat in te zenden...

afbeelding van do-ph

Meest lullige (voorzichtig uitgedrukt) is nog dat de organisatie van de wedstrijd dus helemaal niks van zich laat horen.

afbeelding van Julian

De workshop gaat inderdaad niet door, dat komt ook voor ons onverwacht en dat heeft de planning dus ook in de war gegooid. We komen met een passende oplossing en vervangende prijzen.

Excuses voor het ongemak en het lange wachten.

afbeelding van TessaWiegerinck

Ik ben toch wel erg benieuwd of hier nou nog iets mee gaat gebeuren eigenlijk....

Iemand daar een antwoord op?

afbeelding van Julian

We hebben vervangende prijzen geregeld. De uitslag volgt zo spoedig mogelijk.

afbeelding van Anonymous

"De uitslag volgt zo spoedig mogelijk." jaja....

afbeelding van Anonymous

En ondertussen gebeurt hier nog steeds niets mee?

afbeelding van Oscar A.

En nog steeds is het wachten op een uitslag!