Fotowedstrijd: Herfstbos

Fotowedstrijd: Herfstbos

Julian 7971 1
De herfst is in volle gang, officieel loopt het seizoen nog tot en met 20 december, dat is dan ook de sluitingsdatum voor deze fotowedstrijd. Om één van drie mooie prijzen in de wacht te slepen ga je het herfstbos in en verras je ons met een mooie plaat.

We zien je herfstige foto's graag tegemoet. Je kunt natuurlijk herfstbladeren, bomen, landschappen en paddenstoelen fotograferen, maar je mag ook gerust met een model het herfstbos in. Als het thema maar goed herkenbaar is!

Deadline: 20 december 2012

Inzenden kan tot en met donderdag 20 december 2012, daarna is het immers gedaan met de herfst. Maximaal twee inzendingen per persoon!

Hoofdprijs: Vanguard Heralder 38 t.w.v. €189,-

Met deze schoudertas hoef je nooit meer te kiezen wat je mee op pad neemt: je hele uitrusting past in de Vanguard Heralder 38. Een body met grip, zes objectieven en een laptop van 15-inch. Je krijgt het makkelijk weg in deze ruime tas. Een bevestiging voor een statief ontbreekt niet.

Vanguard Heralder 38

Tweede prijs: SanDisk Memory Vault 8GB t.w.v. €64,99

Sommige foto's wil je koste wat het kost bewaren en nooit kwijtraken. De SanDisk Memory Vault beschermt je belangrijke platen tot wel honderd jaar lang. Je kunt 8GB beeldmateriaal op deze duurzame usb-stick kwijt.

SanDisk Memory Vault

Derde prijs: White Wall afdruk achter Acrylglas 60 x 40 cm t.w.v. €51,99

Druk je winnende foto (of een andere) af in formaat van 60 x 40 cm. Als winnaar van de derde prijs krijg je een tegoedbon van White Wall voor een superstrakke print achter acryl.

White Wall Acryl

Zo doe je mee met de wedstrijd

Stap 1 - Registreren
Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.

Stap 2 - Uploaden
Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.

Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

Inzendingen bekijken
Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 20 december 2012.

Met dank aan Vanguard, Hama Holst en White Wall voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Denise Hoogervorst

Deze foto is genomen is het Speulderbos op een zonnige zaterdag.