Fotowedstrijd: Beweging

Fotowedstrijd: Beweging

Julian 17713 6
In deze wedstrijd staat beweging centraal. Combineer een bewegend onderwerp met een lange sluitertijd voor een dynamisch effect, of ga voor een korte sluitertijd om de beweging te bevriezen. Welke techniek je gebruikt en de keuze voor het onderwerp laten we aan jou over, als je ons maar overtuigt met de beweging in je foto!

Update: De uitslag is bekendgemaakt. Bekijk de winnende foto's hier!

Tot en met 26 juli kun je foto's insturen voor onze fotowedstrijd met het thema 'Beweging'. De invulling laten we aan jou over, wij zorgen voor de prijzen! Na afloop van de inzendtermijn selecteren we zo snel mogelijk de drie winnaars. Sleep je de hoofdprijs in de wacht? Dan ontvang je niet alleen een spectaculaire prijs, maar krijg je ook een publicatie in ons magazine, waarin je het verhaal achter de winnende foto vertelt.

Inzenden kan tot en met zondag 26 juli 2015 23:59

Let op: maximaal twee inzendingen per persoon

Hoofdprijs: Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art t.w.v. €879,-

De winnaar van deze wedstrijd krijgt een prachtige beloning: de Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art. Sigma zette de fotografiewereld op zijn kop toen dit geavanceerde objectief op de wereld werd losgelaten. De 50mm Art biedt ongekende scherpte bij een wijd open diafragma, snelle en stille autofocus en oerdegelijke bouwkwaliteit. Het objectief sleepte in onze review dan ook niet voor niets een Platina Award in de wacht. Het Sigma 50mm Art-objectief is beschikbaar met Canon EF-, Nikon F-, Sigma SA- en Sony A-vatting.

Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art

Tweede prijs: EIZO ColorEdge CS240 t.w.v. €699,-

Win je de tweede prijs? Dan wordt de EIZO ColorEdge CS240 je nieuwe 'partner in crime' bij het nabewerken van je foto's en video's! Deze 24-inchmonitor met resolutie van 1920x1200 pixels beschikt over een 'wide gamut' ips-paneel dat 99 procent van de Adobe RGB-kleurruimte kan reproduceren. Daarnaast biedt het scherm de mogelijkheid tot hardware-kalibratie en een 16-bits Look-Up-Table. Gecombineerd met 10-bits kleurweergave zorgt dat voor accurate weergave van alle kleuren en tinten in je beelden. De Eizo ColorEdge CS240 sluit je aan op je pc of Mac middels HDMI-, DisplayPort- of DVI-D.

EIZO CS240

Derde prijs: Clik Elite Klettern t.w.v. €99,-

Deze stijlvolle rugtas met klassieke elementen is speciaal ontworpen voor het meenemen van je camera en laptop, maar er is ook ruimte voor andere spullen dankzij de handige indeling. Je camera met objectief stop je in het bovenste vak van de tas, je laptop in het daarvoor bestemde vak in het grote compartiment. Hierdoor heb je veel ruimte over, om bijvoorbeeld kleding mee te nemen. Handig tijdens natuurwandelingen of stedentrips. De schouderbanden van de tas zijn breed en zacht, een regenhoes om je spullen te beschermen zit verstopt in een opening.

Clik Elite Klettern

Met dank aan Sigma Benelux, EIZO Nederland en Clik Elite voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl dan wel op de Facebook-pagina van DIGIFOTO Pro.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met zondag 26 juli 2015 23:59 uur.
afbeelding van Gauthier Tijtgat

Operastraat te Gent, lange sluitertijd met de Samyang 8mm 3.5 / Canon EOS 700D

afbeelding van rita noreilde

Motocross

afbeelding van EvelyDuis

Wat een prachtige prijzen! Ben nog net op tijd met het inzenden van mijn foto!

afbeelding van Moniek harmsen

Vlinder op de boom die de vleugels uit slaat. Foto gemaakt met de iPhone

afbeelding van RUTH123

Het is mijn eerste keer dat ik heb meegedaan en vraag mij af hoe en waar en ook wanneer je kan zien wat de uitslagen van de fotowedstrijd zijn. Heeft iemand enig idee?

afbeelding van Jeroen Groot

Een Aalscholver in vlucht. Met een vleugslag sneller dan een elfde van een seconde.