DIGIFOTO Pro Community

Raymond 245076 0
Laat je eigen foto's zien aan mede-liefhebbers, doe mee aan fotowedstrijden of blader simpelweg lekker door de gallery voor het opdoen van inspiratie.

Gratis registratie

Meld je aan op deze website met een gratis gebruikersaccount. Waarom? Omdat je gratis opslagruimte krijgt voor je foto's. Daarnaast kun je gemakkelijk reageren op artikelen, in contact komen met andere fotografen en last-but-not-least: meedoen met fotowedstrijden.  In de toekomst komen er meer voordelen bij!

Lezersgallery

Dit is de plek waar alle foto's die door onze lezers geplaatst worden verschijnen. Blader er rustig eens doorheen en reageer op elkaars materiaal.

Spotlight

Dagelijks verzamelt de redactie de beste foto's uit de lezersgallery in deze rubriek. Uiteindelijk wordt uit die selectie iedere week de beste foto van die week gekozen. Win je deze titel, dan belonen we je met een leuk presentje en exposure op de homepage.

Fotowedstrijden

Regelmatig organiseren we fotowedstrijden. Meedoen is erg eenvoudig, het enige dat je nodig hebt is een gratis account en een foto die aan de wedstrijdvoorwaarden voldoet.

Community Stories

Regelmatig delen we spannende prijzen uit aan prijswinnaars. Denk aan het rondrijden in sportauto's, fotografievakantie's, deelname aan workshops, enzovoorts. Dat levert vaak mooie verhalen en dito foto's op. Deze hebben we verzameld in een aparte rubriek.

Suggesties?

Heb je tips, ideeën, vragen of een brainwave? Laat het ons weten via het contactformulier

Auteursrecht

Wij zijn net als jij fotografieliefhebber en hebben dan ook respect voor je auteursrecht. Deze blijft dan ook ten alle tijden bij jou. We zullen nooit vooraf zonder jouw uitdrukkelijke toestemming je foto's gebruiken voor bijvoorbeeld commerciële uitingen.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond