Special Edition: TPAA 2011

DIGIFOTO Pro Special Edition The Photo Academy Award 2011

Julian Huijbregts 5128
Ook dit jaar maakten we weer een Special Edition met al het werk van winnende en genomineerde fotografen van de Photo Academy Award. De speciale uitgave is nu te bestellen en digitaal verkrijgbaar via Zinio.

Jaarlijks strijden nieuwe talenten van fotografieopleidingen in Nederland en België om de Photo Academy Award. Wij maakten voor de derde keer een leerzame Special Edition, met daarin het werk van alle winnaars en genomineerden én het jurycommentaar. Inge van Iersel ging er dit jaar vandoor met de hoofdprijs van 2500 euro en een publicatie in DIGIFOTO Pro. In editie 4.2011 lees je een uitgebreid interview met de fotograaf over haar werk.

Bestellen

De special editie is na te bestellen via onze website en digitaal verkrijgbaar via Zinio*. Je haalt een papieren exemplaar in huis voor 7,95 euro, inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Ook kun je de editie van vorig jaar nog bestellen, voor de actieprijs van 10 euro krijg je zowel de TPAA-editie van 2010 als 2011. Bestellen kan via dit formulier.

Digitale editie

De Special Edition Photo Academy Award 2011 is ook digitaal te lezen op je iPad, Android-tablet, mac, pc of smartphone. De speciale editie is te koop via Zinio voor 4,17 euro (3,50 euro excl. btw).

Bekijk hieronder een voorproefje van de Special Edition Photo Academy Award 2011.

* Dit jaar is de DIGIFOTO Pro Special Edition Photo Academy Award 2011 geen onderdeel van het abonnement. Abonnees kregen eerder al de Masterclass Special Edition 2.2011 in de bus.

[block] [title]Nabestellen[/title] [header]DIGIFOTO Pro Special Edition TPAA 2011[/header] [par] [italic]€7,95 (incl. verzendkosten)[/italic] [url link="/content/bestel-de-digifoto-pro-tpaa-special"]Bestellen[/url] [/par] [par] [italic]Digitale editie via Zinio:[/italic][br] [url link="https://nl.zinio.com/checkout/publisher/?productId=500600317&offer=500353711&rf=clip_digi_chsg"]Los nummer - €4,17[/url][br] [/par] [/block]
Magazine
afbeelding van Ruud Meijers

Ligt deze speciale editie al in de winkels?
Ik kom hem namelijk nergens tegen...

afbeelding van Julian

Deze Special Edition ligt niet in de winkels. Je kunt hem bestellen via onze website.

afbeelding van meijers.ruud@gmail.com

Ik ga hem bestellen. Ben benieuwd. Maar wat apart dat er dan wel een "winkelprijs" op het exemplaar staat afgedrukt van 5,95 Euro.