DIGIFOTO Pro iPad-editie

Eerste DIGIFOTO Pro iPad-editie nu gratis te downloaden

Julian Huijbregts 1002434
Meer foto's, video's, geluid, interactieve artikelen en unieke content. Dat vind je in de DIGIFOTO Pro iPad-editie, speciaal op maat gemaakt voor de tablet. De eerste editie is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store.

Met de iPad-editie gaan we de grenzen van het papier voorbij. DIGIFOTO Pro voor de iPad is niet zomaar een doorplaatsing van het papieren magazine in digitale vorm, maar Nederlands eerste compleet op maakt gemaakte digitale fotografietijdschrift voor de iPad.

Download de DIGIFOTO Pro iPad App in de iTunes App Store

Reisfotografie

Deze eerste editie van DIGIFOTO Pro voor de iPad staat in het teken van reisfotografie. De app staat vol foto's en video’s van nationale en internationale topfotografen. De app bevat enkele artikelen die eerder gepubliceerd zijn in DIGIFOTO Pro magazine, aangevuld met extra interactieve content, meer achtergrondinformatie en video's. Daarnaast zijn er diverse gloednieuwe artikelen gemaakt voor de iPad-editie. Onder andere in deze editie:

Foto: Paco Weekenstro

Fotografie in Noord-Korea

Postzegelhandelaar Willem van der Bijl maakte jarenlang foto's van het dagelijkse leven in Noord-Korea tijdens zijn zakelijke reizen door het land. De 24e keer vond de regering het welletjes en werd hij opgepakt. Na twee weken kwam hij weer vrij. De unieke foto's heeft hij nog.

Noord-Korea is misschien wel het meest gesloten land ter wereld. Je komt er niet zomaar in, en als je er bent dan word je overal gevolgd en in de gaten gehouden door je gids. Anne-Marie Vermaat ging er heen met een georganiseerde reis.

Ken Hermann

De Deense fotograaf Ken Hermann heeft een bijzondere stijl. Verre culturen en vreemde volken legt hij op locatie vast met zware studioflitsers.

Ken Hermann

Trans-Mongolië Express

7661 kilometer spoorweg, zeven tijdzones. Dwars door Siberië. Via de hoogvlaktes van Mongolië en de Gobiwoestijn, brengt de trein je in zeven dagen naar eindbestemming Beijing. Is dit dé ultieme fotoreis?

Straatfotografie in New York

Erik Borst neemt je mee naar het walhalla voor straatfotografie: The Big Apple. Hij laat je zien hoe je met een camera de straten doorkamt op jacht naar interessante situaties en bijzondere personages.

iPad straatfotografie

Alle hoofdsteden van de wereld op de foto

Binnen vijf jaar tijd wil freelance fotograaf Jeroen Swolfs de hoofdsteden van alle landen ter wereld hebben bezocht om daar het dagelijkse straatleven te fotograferen onder de naam 'Streets of the World'. Hoe staat het project er tegenwoordig voor?

Laat je mening horen

Natuurlijk zijn wij benieuwd wat jij van deze iPad-editie vindt. Download de app en vul de eenvoudige enquête in, de eerste 75 deelnemers ontvangen een gratis Wacom Stylus Pen voor de iPad! Je vindt de enquête in de app.

iPad straatfotografie

Ontwikkeling in eigen huis

DIGIFOTO Pro voor de iPad is compleet in eigen huis ontwikkeld door uitgeverij Clipboard Publishing. Wil jij werken aan digitale magazines? We hebben een nog vacature voor een Digital Publishing Designer open staan.

afbeelding van Jax Kraal

Op mijn iPad 1 is deze app niet vooruit te branden. Hij begon ook al drie keer vanzelf opnieuw te installeren. Jammer want wat ik heb kunnen zien zag er wel goed uit. Was vooral benieuwd naar het artikel over straatfotografie in New York.

afbeelding van Julian

Spijtig om te horen, we hebben hier getest op een iPad 1 en dat werkt zonder problemen. Wel wat langzamer dan met de iPad 2 en de nieuwe iPad. Probeer eens de iPad opnieuw op te starten (aan en uitzetten) om het geheugen op te schonen.

afbeelding van Anonymous

iPad opnieuw gestart, app geinstalleerd maar na 6 of 7 foto's te hebben bekeken begint de app zich weer opnieuw te installeren. Jammer.

afbeelding van Theo

Het ziet er fraai uit, bij de filmpjes stopt het nogal abrupt en was het mij niet duidelijk hoe verder te gaan in het artikel. Het is even wennen, de navigatie voelt nog niet helemaal natuurlijk aan. Fijne foto's, al vind ik 575 MB wat aan de grote kant voor een maandelijks tijdschrift.

afbeelding van Anonymous

(vervolg van hierboven)
Bijvoorbeeld bij het artikel over new york
ik druk op lees verder, en de film start opnieuw? Geen idee hoe dan verder te gaan

afbeelding van Giancarlo

Dank je voor je feedback. Hier moet je naar beneden scrollen. Dan kom je bij de pagina's er onder. "lees verder" is nergens een knop. Als je je iPad draait naar landscape, dan kom je bij techtips, en de gallery die bij het artikel hoort. Volgende keer zullen we er voor zorgen dat dit duidelijker is! 

afbeelding van Anonymous

Ik zal wel gek zijn, maar na het korte filmpje staat er echt lees verder. Als ik er op druk start het opnieuw. Naar beneden scrollen leek niet te werken, omdat er dan eerst een gear pagina volgt, was voor mij wat verwarrend. Daarna is het dus swipen naar rechts.
Begin het door te krijgen :)

afbeelding van Anonymous

En verder, vanuit de home knop kun je de tekst mooi leesbaar schilderen , maar daarna hangt ie bij mij, moest 'm opnieuw opstarten (new IPad)

afbeelding van Giancarlo

Heb je ook geprobeert bovenaan te swipen? Waar Swipe here verschijnt?

afbeelding van Giancarlo

Je bent niet gek :-) geen zorgen. We hebben de App op 2 manieren ingedeeld. Portrait ( staand ) om de artikelen te lezen. Landscape ( liggend ) om de foto's te bekijken die bij de artikelen horen.  In Landscape staat er idd lees verder, je komt dan uit bij de technische info van het artikel uit. Ik kan mijn voorstellen dat je verwacht daar tekst te zien... In de volgende app lossen we dat op!. Sorry voor het ongemakt.

afbeelding van Anoniem

Werkt prima op ipad 3 maar navigatie mag iets duidelijker. Voor de rest ga zo door !!!

afbeelding van antifacist

Jammer dat er geen editie is voor Android, weet zeker dat er maandelijks toch ook een paar duizend lezers android gebruiken.

afbeelding van Patsounds

Ik heb deze app inmiddels van mijn iPad 3 verwijderd. De navigatie is onduidelijk en werkt absoluut niet goed. Er valt nog te veel te verbeteren. Qua beeld is het natuurlijk goed geslaagd. Als magazine nog niet. Het kan veel eenvoudiger. Wil niet te veel met je magazine. Kijk eens hoe simpel en mooi de Varagids digitaal eruit ziet. In de basis eenvoudig. In de uitvoering briljant. Jammer dat de app nu al de wereld is ingeslingerd. Lastig voor een tweede kans. Met beste groet: Patrick

afbeelding van Margit Lampen

Geinstaleerd en er zit zeker potentie in. Ik deel de mening dat de navigatie in het begin nog al onduidelijkheid geeft en niet geheel natuurlijk aanvoelt. Duurde even voordat ik doorhad dat rechtop de artikelen te lezen zijn en liggend de foto's te bekijken zijn, maar dan moet ik ook eerlijk bekennen dat ik bij het instructiefilmpje niet had opgelet.. Bij het filmpje en de foto's swipen gaat mij nog niet altijd goed af dan springt die in een keer een artikel terug of verder. Maar de inhoud is om te smullen. Prachtige foto's (leuk dat er ook bijstaat met plaatjes welke apparatuur ze gebruiken) en de artikelen zijn ook prettiger te lezen.

afbeelding van Anonymous

Wanneer kunnen we de Android versie verwachten??

afbeelding van Artstudio

Wanneer komt de versie voor Android?

afbeelding van Marcel Bavelaar

Sinds zaterdag gewdownload op iPad 1. Crasht om de haverklap. Dat is erg jammer want op zich ziet het er veelbelovend en goed uit.

Overigens veel commentaar op het "crashen". Op alle iPad's (1,2 & 3) is dit het geval. He tis dus niet specifiek op een iPad 1.

Groetjes
Marcel

afbeelding van Karin van velthuijsen

Het is wel even wennen hoe je moet navigeren, maar dan is het ook een geweldige app. Ik hoop dat er snel een volgende komt. Bedankt,
Karin van Velthuijsen

afbeelding van Ed

Ik spel het woord maar even ;)
A.n.d.r.o.i.d.

afbeelding van sagapo

leuk zo een ipad versie maar hoe kan je het zien als je deze niet hebt maar wel een computer

afbeelding van enicun1995

It is excellent idea. I support you.,

afbeelding van contpoden1977

I confirm. I agree with told all above. Let's discuss this question. Here or in PM.,

afbeelding van cuddskylah1996

You are absolutely right. In it something is also to me it seems it is excellent idea. I agree with you.,

afbeelding van reircolen1975

Idea good, I support.,

afbeelding van linretong1993

I think, that you are not right. I am assured. Write to me in PM, we will discuss.,

afbeelding van loprecert1971

Excuse for that I interfere Å At me a similar situation. I invite to discussion. Write here or in PM.,

afbeelding van purdudo1970

Also what?,

afbeelding van gasmisub1980

The amusing moment,

afbeelding van lilohudd1983

It is a pity, that now I can not express - it is compelled to leave. I will return - I will necessarily express the opinion.,

afbeelding van laticoc1975

It seems brilliant idea to me is,

afbeelding van haatalkge1997

Remarkable idea,

afbeelding van sieworhbu1973

Remember it once and for all!,

afbeelding van searchnilobs1992

Good topic,

afbeelding van clotalen1971

Remarkably! Thanks!,

afbeelding van crubfaydust1979

The theme is interesting, I will take part in discussion. Together we can come to a right answer. I am assured.,

afbeelding van tocatso1992

Bravo, what excellent message,

afbeelding van macentta1985

It is very a pity to me, I can help nothing to you. But it is assured, that you will find the correct decision.,

afbeelding van retofa1981

I am sorry, that has interfered... This situation is familiar To me. It is possible to discuss.,

afbeelding van quikano1971

Amazingly! Amazingly!,

afbeelding van viaglycaf1991

In my opinion you are not right. I am assured. I can defend the position.,

afbeelding van kompdulnick1989

What charming topic,

afbeelding van valbeansni1980

I can not take part now in discussion - there is no free time. But I will soon necessarily write that I think.,

afbeelding van hawknehve1993

It really surprises.,

afbeelding van versmares1995

In it something is. I will know, many thanks for the information.,

afbeelding van niscentra1972

It agree, very useful message,

afbeelding van outnicol1988

It was and with me. We can communicate on this theme. Here or in PM.,

afbeelding van fiediapriv1973

Yes, I understand you. In it something is also thought excellent, I support.,

afbeelding van uwinma1972

In it something is. Thanks for an explanation, the easier, the better ō,

afbeelding van unboonso1993

Yes, correctly.,

afbeelding van mendbanre1973

I doubt it.,