Spotlight - Weekwinnaar #32

Spotlight - Weekwinnaar #32-2014

Julian Huijbregts 3456
Iedere vrijdag kiezen we uit de inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vijf weken lang mogen de weekwinnaars kiezen uit twee fotoboeken van Uitgeverij Scriptum.

Met dit mooie strandlandschap wint Jacqueline van Bijnen deze week de eer en de prijs. Ze mag kiezen uit de fotoboeken 'De Wadden' en 'The Dutch & Their Bikes' van Uitgeverij Scriptum. Gefeliciteerd!

Foto: Jacqueline van Bijnen
Foto © Jacqueline van Bijnen

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: keuze uit 'De Wadden' of 'The Dutch & Their Bikes'

Weekwinnaars mogen kiezen uit het boek 'De Wadden' of 'The Dutch & Their Bikes', beide fotoboeken hebben een winkelwaarde van zo'n 30 euro. Uitgeverij Scriptum stelt de prijzen beschikbaar. Volgende week maak je voor het laatst kans op deze prijs.

Fotoboeken - Scriptum

De Wadden - Nergens ter wereld

Nergens anders ter wereld vind je een landschap dat gelijk is aan de kuststrook zoals die zich uitstrekt van Den Helder tot het Deense Esbjerg. De foto's in dit fotoboek laten zich bekijken als een aaneengesloten beeldverhaal, dat de voortdurende afwisseling van opbouwende en afbrekende krachten door de natuur schitterend in beeld brengt. Strand, duinen, het wad, dieren en menselijke sporen, alles is verzameld in dit 204 pagina's tellende boek met foto's en tekst van Toon Fey. Achter in het boek vind je enkele korte hoofdstukken waarin het ontstaan van de bijzonde landschappen kort en bondig wordt uitgelegd.

Auteur: Toon Fey
Pagina's: 204 pagina's
Prijs: 29,95 euro
Bestellen: www.scriptum.nl

The Dutch & Their Bikes

Uitgerekend een Amerikaanse fotografe besloot een fotoboek te maken over het fietsgedrag van de Hollanders. Shirley Agudo legde fietsers in alle mogelijk soorten op de foto vast. De foto's zijn gegroepeerd op thema: fietsers met honden, fietsers met dozen, fietsers met bloemen, fietsstallingen en ga zo maar door. In totaal bevat het boek 352 pagina's met maar liefst 700 foto's. Het boek staat niet alleen vol met foto's van de Nederlandse fietscultuur, maar ook met allerlei achtergronden en (Engelstalige) uitleg.

Auteur: Shirley Agudo
Pagina's: 352 pagina's
Prijs: 29,90 euro
Bestellen: www.scriptum.nl

Met dank aan Uitgeverij Scriptum voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Jacqueline van Bijnenzoom

Wat een verrassing, ik ben hier erg blij mee.
Dank jullie wel

afbeelding van interasoi

Gefeliciteerd.

afbeelding van Jacqueline van Bijnenzoom

Dank je Jaap

afbeelding van Jacqueline van Bijnenzoom

En wat een prachtig fotoboek van Toon Fey!
Echt genieten van de foto's en vormgeving.
Ik ben er erg blij mee!
Dank nogmaals.

afbeelding van Julian

Leuk om te horen Jacqueline. Graag gedaan!

afbeelding van Cees Buitendijk

Jacqueline Van Bijnen van harte gefeliciteerd met je succes en prijs

afbeelding van Jacqueline van Bijnenzoom

Dank je Cees

afbeelding van Cees Buitendijk

Jacqueline Van Bijnen van harte gefeliciteerd met je succes en prijs