Meer dan de standaard

Colorful Iceland 2 – David Varga

Redactie DIGIFO... 1621 0
Op de redactie van DIGIFOTO Pro zien we dagelijks heel veel foto's en video's van IJsland. Niet zo gek natuurlijk, dit unieke land staat vol prachtige wonderen der natuur die vaak in heel mooi licht te zien zijn. Door het grote aantal beelden is het als fotograaf lastig om op te vallen. David Varga bezocht onlangs dit bijzondere land en wist met zijn drone-video direct onze aandacht te trekken.

In de video van Varga zien we niet alleen de standaard fotolocaties die we elke dag voorbij zien komen, zoals het neergestorte vliegtuig en de basaltkolommen van Svartifoss, maar geeft ons een mooie inkijk in het binnenland enorme groene kloven en bijzondere gekleurde heuvels die het land rijk zijn.

Allemaal prachtig gefilmd en gemonteerd en zeker de moeite waard om op volledig scherm te bekijken.

Lees ook: Ice & Fire - Dronevideo van IJsland

 

David Varga

David Varga is een Tsjechische fotograaf die de hele wereld afreist om mooie foto's en video's te maken. Ondanks dat hij nog veel landen op zijn verlanglijstje heeft staan, koos Varda ervoor om IJsland een tweede keer te bezoeken. Zes jaar geleden bezocht hij dit land al eerder en onlangs besloot hij IJsland opnieuw te bezoeken om het land op een mooie manier vast te leggen.

Kijk voor meer informatie op de website van David Varga.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie