Casio lanceert nieuwe EXILIM-camera’s voor elk type gebruiker

Redactie DIGIFO... 1488 0
Amstelveen, 18 februari 2013 – Casio Computer Co. introduceert twee nieuwe EXILIM-compactcamera’s: de EX-N5 en EX-N50. De twee camera’s zijn leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, zodat er voor elk type gebruiker een passende versie is.

Persbericht

De nieuwe Casio EXILIM-modellen hebben een ronde camerabody waardoor ze makkelijk in de hand liggen. Ze zijn ontworpen volgens het CMF-ontwerpconcept* dat uitgaat van een naadloze integratie van kleur, materiaal en afwerking. Deze integratie levert een uniek en aantrekkelijk ontwerp op, dat aansluit bij de verschillende eisen en wensen van gebruikers. Zij hebben zo de mogelijkheid te kiezen voor een ontwerp dat perfect aansluit bij hun levensstijl.

EX-N5 voor mensen die houden van stijl en heldere lijnen

Om de lens van dit model zit een ring in twee tinten zilver. De ring staat centraal in het ontwerp en roept daardoor een eigentijdse, intellectuele look op. De transparante coating geeft de camera een diepe glans die het kwaliteitskarakter versterkt. De EX-N5 is leverbaar in vier kleuren: zwart, zilver, wit en rood.

Casio N5

EX-N50 voor een volwassen, elegante look

Deze camera combineert een streepjespatroon met een parelachtige afwerking aan de voorkant. De kleuren veranderen, afhankelijk van de lichthoek. De parelachtige glans en het ingetogen kleurenschema zorgen voor een elegante look. De EX-N50 is verkrijgbaar in drie kleuren: zilver, blauw en rood.

Casio N55

De twee camera's beschikken over een CCD-chip met een effectieve resolutie van 16,1 megapixel en een 26 mm 6x optische groothoekzoomlens. De camera's zijn onder meer uitgerust met Premium Auto, een functie die het kader automatisch analyseert, daarbij de beste instelling zoekt en de foto optimaal verwerkt. De Art Shot-functie biedt acht artistieke effecten voor het bewerken van foto's, waaronder Fish Eye en Toy Camera.

Casio levert de EX-N5 in vier kleuren: zwart, zilver, wit en rood, vanaf maart 2013 voor € 99,99 incl. btw. (verkoopadviesprijs).
Casio levert de EX-N50 in drie kleuren: zilver, blauw en rood, vanaf maart 2013 voor € 99,99 incl. btw. (verkoopadviesprijs).


afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie