Canon biedt verdieping op Professional Imaging 2018

Canon biedt verdieping op Professional Imaging 2018

Itam van Teeseling 611 0
Bezoekers van Professional Imaging kunnen dit jaar hun hart ophalen bij Canon. Met namen als Clive Booth en Micky Hoogendijk biedt de Canon-stand interessante sprekers. Ook is de theatervoorstelling van fotograaf Raymond Rutting te zien.

Naast Clive Booth en Micky Hoogendijk zullen ook Bieke Depoorter en Cynthia Boll te gast zijn om een presentatie te houden. Uniek bij de Professional Imaging dit jaar is de mogelijkheid om de theatervoorstelling ‘De tranen van Amelie’ van fotograaf Raymond Rutting en VOF De Kunst bij te wonen. Een voorstelling waar fotografie, muziek en verhalen elkaar ontmoeten. De theatervoorstelling zal nieuwsfoto’s van Rutting laten zien in combinatie met verhalen achter de foto en de muziek van VOF De Kunst.

Workshops van Canon tijdens Professional Imaging 2018

Voor workshops zijn fotografen Toonen en Wientjes uitgenodigd. Tijdens Professional Imaging zullen demonstreren hoe ze met licht werken. Ook is er de mogelijkheid voor bezoekers om samen met de twee fotografen aan de slag te gaan. Canon-expert Jip Barth zal uitleg geven over het onderwerp colour management.

Ook wij van DIGIFOTO Pro zijn uitgebreid aanwezig op Professional Imaging, dus houden we je volop op de hoogte. Voor het hele programma en tickets klik hier.

afbeelding van Itam van Teeseling

Itam van Teeseling | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Itam