CameraNU.nl Pro Dagen 19 en 20 februari

CameraNU.nl Pro Dagen, de beurs voor Canon-professionals

Redactie DIGIFO... 3261 0
CPN Staat voor 'Canon Professional Network'. Op zondag 19 en maandag 20 februari 2012 organiseert CameraNU.nl in samenwerking met CPN het evenement CameraNU.nl Pro Dagen, waar enkele specifieke doelgroepen binnen de fotografie aangesproken zullen worden.

Advertorial

Het evenement is daarvoor verdeeld in een viertal thematisch ingerichte omgevingen. Deze vier thema's zijn; professional video waaronder filmen met DSLR en de Canon XF-serie, achitectuur en makelaardij met groothoek en tilt-shiftfotografie, tandheelkunde met macro- en ringflitsfotografie en huwelijksfotografie in combinatie met portret- en reportagefotografie.

Binnen huwelijks- en portretfotografie, architectuur en makelaardij en tandheelkundige fotografie zal een gastspreker een speciale presentatie verzorgen. Leden van CPS kunnen deze presentaties kosteloos bijwonen.

Aanmelden

Tijdens een presentatie is er plek voor maximaal 50 personen, vol is ook echt vol! Geef je daarom ruim op tijd op voor het bijwonen van een presentatie. Opgeven kan via henri@cameranu.nl of per telefoon 0527 690404. De presentaties vinden op beide dagen plaats.

Presentaties

Pim van der Maden neemt de presentatie over de bruids- en portretfotografie voor z'n rekening, Joost Duppen doet dit voor architectuur en makelaardij en Bas Petit gaat een presentatie verzorgen met betrekking tot tandheelkundige fotografie.

Canon Pixma Pro 1

Op de CameraNU.nl Pro Dagen zal Canon aanwezig zijn met de nieuwe Canon Pixma Pro 1 printer. De Pixma Pro 1 is de ideale printer voor studiogebruik en commerci√ęle exposities. Deze printer produceert professionele prints van verkoopkwaliteit tot A3+ formaat in zowel kleur als zwart-wit. Op de CameraNU.nl Pro Dagen kunt u deze printer uitgebreid komen bekijken en testen!

Canon Pixma Pro-1

Tijdens de CPS-dagen is ook Eprint Pro aanwezig. Eprint Pro is bekend geworden door haar kwalitatief hoogwaardige software voor het maken van professionele digitale fotoalbums.

Data en locatie

De CameraNU.nl Pro Dagen vinden plaats op zondag 19 en maandag 20 februari 2012, in Havencafé Gooimeer, Onderwal 16 te Naarden. Op beide dagen duurt het evenement van 10:00 uur tot 17.00 uur. De entree is gratis!

Kijk voor meer informatie op www.cameranu.nl/cpsdagen.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie