Bruidsvideograaf geconfronteerd na liegen over leeftijd en ervaring

Sterre Hartjes 524 0
Een bruidsvideograaf uit Australië is geconfronteerd op tv tijdens een nieuwsuitzending. De videograaf loog over zijn leeftijd en ervaring als videograaf om geld te verdienen.

 

Bruidsvideograaf Ashley van 12

Het verhaal is ontdekt nadat meerdere bruidsparen een melding hebben gemaakt na het ontvangen van slecht beeld van de bruidsvideograaf. Het Australische tv-programma A Current Affair heeft contact gezocht met de bruidsvideograaf en met succes. Ze kwamen er achter dat het bedrijf gerund werd door de twaalfjarige, high school senior, Ashley. Hij heeft tegen meerdere bruidsparen en ondernemers gelogen over zijn leeftijd en werkervaring.

Slechte kwaliteit

Twee bruiden die een klacht hebben ingediend zijn Amy en Teagan. Beide bruiden hebben $ 1.900 AUD betaald voor een bruidsvideo pakket. Dit pakket zou bestaan uit een soort speelfilm van 45 minuten. Toen Ashley de films opstuurde naar de bruiden schrokken ze. De kwaliteit was zo slecht. Niet alleen van de beelden maar ook het montage werk. In de aflevering van A Current Affair zegt Amy 'Een kind had dit kunnen filmen. Het beeld beweegt zoveel dat mijn man het vergelijkt met de film The Blair Witch Project.' Ook Teagan is niet blij met het resultaat. Zo heeft Ashley de gezichten van Teagan en haar vader van het beeld afgesneden wanneer ze door het gangpad lopen. Ook heeft hij voornamelijk de billen van Teagan gefilmd. Ze vindt het verschrikkelijk.

Fake it till you make it

Toen A Current Affair Ashley had gevonden zagen ze een iets wat verwarde jonge die zijn daden wel toegaf. De bruidsvideograaf vertelde dat hij in zijn hoofd dacht dat het een goed idee was. Zijn vader probeert nu alles goed te maken en op te ruimen door de bruiden terug te betalen. De jonge bruidsvideograaf heeft het gezegde 'fake it till you make it' misschien iets te serieus genomen.

Lees ook: Bruidspaar betaalt € 730,- voor slechte bruidsfoto's