Leverbaar voor Canon en Nikon

Bresser FN-600 TTL flitser, krachtig en betrouwbaar

Redactie DIGIFO... 897 0
Op zoek naar een krachtige flitser, die je zowel indoor als outdoor kunt inzetten? De Bresser FN-600 TTL studioflitser is de ultieme en krachtige flitser als het gaat om draagbaar licht. De TTL versie maakt het gebruik van TTL functie mogelijk. Dit vergroot het gebruiksgemak en mogelijkheden van deze FN Serie enorm.

Met de geïntegreerde lithium accu hoef je geen compromissen meer te sluiten. Op die manier kan je op nagenoeg iedere locatie eenvoudig en met groot gemak een studioflitser inzetten. De accu is afneembaar. Optioneel is een netstroomadapter beschikbaar zodat de FN-600 op netstroom aangesloten kan worden. Op vol vermogen kan je zeker driehonderd keer flitsen. De gemiddelde oplaadtijd van een compleet lege accu bedraagt drie tot vier uur.

Het overzichtelijke LCD-scherm maakt het instellen van de flitser zeer gebruiksvriendelijk. De flitser kan ingesteld worden op 1/1 tot 1/128 vermogen. De high speed sync functie zorgt ervoor dat de FN TTL Serie multifunctioneel inzetbaar is. Dit biedt de gebruiker bovendien zeer veel uitdaging.

De FN TTL Serie is uitgevoerd met een Bowens S-Mount. Dit maakt het mogelijk de flitser te combineren met een groot aantal accessoires zoals softboxen, barndoors en snoots. De FN-600 TTL wordt aangestuurd en ingesteld met het meegeleverde remote trigger systeem.

De flitser is al voorzien van een interne draadloze ontvanger. De meegeleverde trigger kan 3 flitsers tegelijk aansturen, waarbij een van de drie gebruik kan maken van de TTL functie. 

De Bresser FN-600 TTL flitser is beschikbaar voor zowel Canon als Nikon en kost €599,-

Meer informatie? Kijk hier (Canon), of hier (Nikon).

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie