BredaPhoto kiest voor spannend thema

Remco Stunnenberg 620 0
Fotografieliefhebbers opgelet! Vanaf 5 september tot en met 21 oktober is het weer zover, het BredaPhoto International Photo Festival in Breda. Tijdens deze fotografiebiënnale exposeren een groot aantal binnen- en buitenlandse topfotografen in de buitenruimte en beeldende kunstinstellingen in de stad.

Het BredaPhoto International Photo Festival in Breda toont the state of the art van de hedendaagse fotografie aan de hand van een internationaal relevant maatschappelijk thema: actueel, prikkelend en op een originele manier getoond. Voor 2018 is gekozen voor het thema 'To infinity and beyond'.

Doos van Pandora

BredaPhoto wil weten wat de impact is van de almaar voortrazende wetenschap. Brengt die louter vooruitgang? Of openen we een doos van Pandora vol met nare verrassingen? Fotografie is een uniek medium om in beeld te brengen hoe technologische vooruitgang onze wereld ingrijpend verandert.

Gevaren en dilemma's

Fotografen tonen in de achste editie van het festival de kansen, de gevaren en de dilemma’s. Zij nemen de ruimte om te laten zien wat zich voor onze ogen afspeelt, maar durven misschien ook wel een voorzichtige voorspelling te doen van wat ons staat te wachten.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten rondom BredaPhoto check dan regelmatig even de website.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco