Ultieme combinatie

Bloed-snelle bolides fotograferen in de sneeuw

Remco Stunnenberg 669 1
Je zal maar gek zijn van fotografie en bloed-snelle bolides. Fotograaf Jamey Price is zo iemand. Hij ging recent helemaal los tijdens de Winter Academie van Lamborghini North America, een jaarlijks terugkerend rijevenement voor bestaande en potentiële klanten van Lamborghini.

Tijdens dit event worden de nieuwste Lamborghini-modellen op sneeuw en ijs getest. Fotograaf Jamey Price “neemt je mee” naar dit spectaculaire event.

Lamborghini

Fotocredit: Jamey Price

Waanzinnig

Hij vertelt dat het als fotograaf 'niet veel beter wordt dan dit'. En daar kunnen wij ons wel iets bij voorstellen. Jamey: 'Ja, het zijn lange dagen in de kou maar het is geweldig om dit soort auto's “te achtervolgen”  in een waanzinnige en waanzinnig spectaculaire omgeving.'

Gordels om en gaan

Doe je gordels om en laat je door Jamey meenemen.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco

afbeelding van steven.schiffeleers_143162

Hallo,

Ik vind alle artikels best wel interessant op deze site, maar ik vind het zeer vervelend dat steeds dezelfde terugkomen. Ik heb liever 2 dagen geen nieuws, dan telkens weer de zelfde artikels te moeten tegenkomen. Deze snelle bolides zijn zeker al een keer of 2 de wereld rond geweest om hier telkens weer te passeren.