Overzicht van alle acties

Black Friday deals 2018

Christel de Wolff 542 0
Black Friday staat voor de deur! Je kunt nu wel heel voordelig camera gear shoppen. Dus doe jezelf, of een ander, een plezier en maak gebruik van de speciale acties. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Pixum

Bij Pixum doen ze niet aan Black Friday. De fotoprintspecialist viert dit weekend Cyan Friday, naar de basiskleur van Pixum. Wat denk je van 25% korting op bestellingen vanaf € 25,- en 40% korting op extra pagina's in je Pixum fotoboek? De codes worden pas op vrijdag bekend gemaakt. Wees er snel bij, want na maandag 26 november gaan de codes alweer offline.

Kijk voor meer informatie op de website van Pixum.

CameraNU.nl

Ook CameraNU.nl doet aan Black Friday én Cyber Monday. Zowel in de fysieke vestigingen op Urk, in Apeldoorn en in Eindhoven als in de webshop kun je terecht voor scherpe aanbiedingen met tot wel 70% korting. Profiteer zolang de voorraad strekt!

Kijk voor alle aanbiedingen op de website van CameraNU.nl

CameraTools

Tot en met 26 november kun je bij CameraTools van een groot aantal scherpe acties en aanbiedingen profiteren. Naast geselecteerde productaanbiedingen kun je ook kiezen voor korting op verschillende topmerken. Maar wees er wel snel bij want op = op!

Kijk voor alle aanbiedingen op de website van CameraTools

Foto Konijnenberg

Objectieven hier, camera accessoires daar, Foto Konijnenberg heeft de voorraden in het magazijn extra aangevuld en staat daarmee in de startblokken voor Black Friday! Je profiteert van 20%, 30% of zelfs 50% korting! Bekijk onderstaande video om vast in de stemming te komen. En check hier alle Black Friday deals van Foto Konijnenberg op een rijtje. 
 

Kijk voor alle aanbiedingen op de website van Foto Konijnenberg

Foto de Vakman

Natuurlijk kan ook Foto de Vakman niet achterblijven bij al deze Black Friday deals. Je kunt terecht bij de fysieke winkels in Uden en Wijchen en online voor camera's, instax camera's, objectieven, accesoires, statieven, verrekijkers, actioncams en printers. 

Kijk voor alle aanbiedingen op de website van Foto de Vakman

Zhiyun 

Hoe leuk zou het zijn om film shots te maken met de kwaliteit die je ook ziet op televisie of in de bioscoop. Het merk Zhiyun maakt gimbals die het mogelijk maken trillingsvrij te filmen en hebben verschillende technishe snufjes die het filmen nog spectaculairder maakt. Tijdens het Black Friday weekend kun je bij onder andere Bol.com en Mediamarkt terecht om te profiteren van korting op diverse Zhiyun Gimbals. 

Kijk hier voor de Black Friday aanbiedingen op diverse modellen.

Overige lopende kortingen en cashbackacties

Komt Black Friday voor jou te snel en heb je nog geen keuze kunnen maken? Behalve de speciale Black Friday en Cyber Monday deals zijn er momenteel nog veel meer mooie acties gaande. 

Klik hier voor een overzicht van lopende kortingen en cashbackacties op diverse fotografieapparatuur en accessoires. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel