Billingham 307L met vak voor 13-inch Macbook Pro

Redactie DIGIFO... 1854 0
Degreef & Partner, importeur van accessoires voor consumentenelektronica, introduceert in België, Nederland en Luxemburg een nieuwe cameratas van het Britse merk Billingham: de 307L.

Persbericht:

De tas completeert de 07-serie en heeft als nieuwe toevoeging op de oorspronkelijke 307-tas een laptop-insert die onder andere geschikt is voor een 13” Macbook Pro. De Billingham 307L biedt verder plaats aan een professionele spiegelreflexcamera met een aangebrachte standaardlens (zoals 24-70 f/2.8), een telelens zoals 70-200 f/2.8, een flitser en kleine andere accessoires.

Het merk Billingham geniet al sinds 1979 aanzien om zijn kwalitatief hoogstaande cameratassen met canvas-look. De tassen hebben een zeer kenmerkend karakter en worden gewaardeerd door een trouwe schare fans wereldwijd.

De nieuwe 307L, gemaakt van het waterafstotende FibreNyte heeft een dubbele sluiting (met zowel gespen als een ritssluiting) voor maximale bescherming van de apparatuur. De toegang tot de camera en de laptop valt meteen op door de Billingham Press Top. Press Top is gemaakt van zowel fibreglass als aluminium en zorgt ervoor dat de tas gelijkmatig kan openen en sluiten en dat prettig naar de camera kan worden gereikt.

De Billingham 307L heeft een vaste draagriem die voorzien is van het luxe SP50 schouderstuk. Als camera-interieur bevat 307L de Superflex 8-15 en 9-18-inserts. Ook kan de tas worden uitgebreid met o.a. Delta Pockets voor meer ruimte. Los leverbaar zijn o.a. een statiefriem of backpackharnas.

Naast de nieuwe 307L komt Billingham op termijn tevens met 3 nieuwe losse laptop slips in de kleuren khaki, black en sage waar Billingham om bekend staat. 

Billingham 307L heeft lederen details, is verkrijgbaar in de kleurencombinaties khaki/chocolate en black/ black en heeft een adviesprijs van €569. 

Kijk voor meer informatie op www.degreef-partner.nl en www.degreef-partner.be. De uitgebreide brochure van Billingham bekijkt u via: blog.degreef-partner.nl.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie