3 en 4 november 2018

Bezoek de Canon Experience Days

Christel de Wolff 849 0
De Canon Experience Days zijn terug! Ze vinden 3 en 4 november plaats op het industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Dit voormalige AKZO Nobel terrein biedt vele mogelijkheden om unieke beelden te schieten met Canon apparatuur.

De Canon Experience Days bieden zowel professionele fotografen als enthousiaste hobbyisten dé kans om inspiratie op te doen in de vorm van workshops en lezingen, gegeven door professionals uit de fotografie- en filmwereld. Van het volgen van een macrofotografie workshop, tot het ontdekken van de wondere wereld van architectuurfotografie en het schieten van portretten: er is voor ieder wat wils. Naast sessies onder begeleiding zijn er genoeg leuke en uitdagende 'Do It Yourself' opstellingen. Hier kun je op eigen houtje de oneindige mogelijkheden en geavanceerde functies van Canon camera’s en objectieven ontdekken.

© Canon Experience Days

Touch & Try tijdens de Canon Experience Days

Bij elke workshop zullen diverse Canon camera’s en lenzen beschikbaar gesteld worden voor de ultieme testervaring. Ben jij bijvoorbeeld ook zo nieuwsgierig naar de kracht en kwaliteit van ons nieuwe, revolutionaire EOS R systeem? Dan zijn de Canon Experience Days de uitgelezen kans!

Met een entreeticket voor slechts € 25,-  kun je je inschrijven voor twee workshops naar keuze. Ook kun je net zoveel lezingen bijwonen als je zelf wilt en kun je volledig losgaan op de 'Do It Yourself' opstellingen. De verschillende workshops worden gegeven door onder andere concertfotograaf Bart Heemskerk, sportfotograaf Pim Ras en bruidsfotograaf Ashvin Ghisyawan. De volledige lijst aan professionals met daarbij het schema van de workshops en lezingen kan gevonden worden op www.canon.nl/experiencedays.

Aftermovie Canon Experience Days 2017

Benieuwd naar wat je precies kunt verwachten tijdens de Canon Experience Days op 3 en 4 november? Bekijk dan hierboven de officiële aftermovie van vorig jaar. Reserveer je tickets snel, want het aantal plaatsen voor de workshops is beperkt.

Lees ook: Hands-on met de Canon EOS R

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel