CameraNU.nl

Beleef de uitdaging van voetbalfotografie in de PEC Zwolle Huisfotograaf Experience

Christel de Wolff 347 0
Heb je altijd al eens in de huid willen kruipen van een echte voetbalfotograaf tijdens een Eredivisiewedstrijd? CameraNU.nl biedt jou deze mogelijkheid via de unieke PEC Zwolle Huisfotograaf Experience!

CameraNU.nl is de officiele fotografiepartner van PEC Zwolle en heeft een eigen, exclusief fotografenvak langs de zijlijn in het MAC³PARK stadion van PEC Zwolle. Dit is normaalgesproken alleen weggelegd voor officieel geaccrediteerde persfotografen, maar tijdens de PEC Zwolle Huisfotograaf Experience ben jij aan de beurt. Voor jou als hobbyfotograaf is dit echt dé kans om te fotograferen op deze exclusieve plek. Jij zit bovenop de actie en schiet je eigen voetbalfoto's van een thuiswedstrijd van PEC Zwolle.

Wees er snel bij! Jezelf aanmelden voor deze geweldige kans kan via deze link. Wacht daar echter niet te lang mee, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is écht vol!

PEC Zwolle Huisfotografie Experience: wat houdt het in?

De PEC Zwolle Huisfotograaf Experience biedt een unieke kans om te fotograferen aan de zijlijn van de Eredivisie omdat je fotografeert vanuit het exclusieve CameraNu.nl-vak. Je draagt een uniek huisfotografenhesje dat je na afloop mee mag nemen als aandenken. Voorafgaand aan het fotograferen krijg je bovendien een korte rondleiding door het stadion en geeft een van de huisfotografen enkele handige tips voor het maken van geslaagde voetbalfoto's.

Waar wacht je nog op?

Deelname aan de PEC Zwolle huisfotograaf Experience is gratis. De minimale leeftijd om mee te doen is 18 jaar. Geef je motivatie snel door aan CameraNU.nl via deze link en maak kans op een geweldige voetbalervaring.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel