Mini docu uit afrika

Behind-the-scenes van fotoshoot bovenop actieve vulkaan

Siem van Woerkom 191 0
Prachtige beelden van een modeshoot in Afrika op een vulkaan die nog steeds actief is.

Heftige locaties

De afgelopen tijd was het enorm heet in nederland. Maar stel je eens voor dat je foto's maakt op de top van Erta Ale - een actieve vulkaan in de Danakil-woestijn. Een van de laagste en de heetste bewoonde plaatsen op aarde. Op meer dan 100 meter onder zeeniveau heeft het een gemiddelde temperatuur van 35 ° C / 95 ° F maar kan oplopen tot 50 ° C / 122 ° F. De naam "Erta Ale" vertaalt zich naar "rokende berg" in de lokale Afar-taal.

 

'Onze crew beklom een ​​actieve vulkaan, kampeerde dagenlang zonder elektriciteit, en toch slaagden we er op de een of andere manier in om een ​​reclamecampagne op een van de heetste plaatsen op aarde te fotograferen. ons nieuwe project voor Zaafcollection dat vandaag online is gelanceerd, zal een van de meest speciale advertentieprojecten zijn waaraan ik ooit heb gewerkt, zowel de algemene visie als de reis die er uit voortkwam.' Aldus Joey L.

'Nu we de fotoserie en documentaire in het Smithsonian National Museum of African Art in Washington, DC in première hebben gebracht, kunnen we eindelijk beginnen met posten.'

Een documentaire achter de schermen over het fotograferen van deze serie ZAAF: Made in Africa is hieronder te zien. De film is een ruwe kijk op de reis zoals gefilmd door de crew.

 

 

Kijk voor alle foto's op zijn blog: https://joeyl.com/blog/all/post/zaaf-ethiopia

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem