Behind the scenes: Nikon D500 - Exposure

Behind the scenes: Nikon D500 - Exposure

Redactie 1846 0
Vorig jaar bracht Keith Ladzinski zijn foto's tot grote hoogte voor promotie van de Nikon D500. In deze video laat hij zien hoe hij deze spectaculaire beelden heeft gemaakt.

Voor de promotievideo van de Nikon D500 ging Ladzinski met een aantal vrienden naar de Verdon in Frankrijk, een buitensportparadijs met enorme kalkwanden en prachtige uitzichten. Voor de combinatie van sport- en wildlifefotografie die Ladzinski wilde vastleggen lijkt de Nikon D500, met zijn aps-c sensor, de ideale camera voor deze spectaculaire shoot.

Lees ook: Review: Nikon D500 -  Een nieuwe kans voor aps-c

 

Nikon SB5000 op een drone

Om de foto's te krijgen die Ladzinski voor ogen had, bevestigde hij ook twee Nikon SB 5000 flitsers aan een drone. Hiermee kon hij zijn onderwerp belichten vanuit een hoek die vrij recentelijk nog erg moeilijk te bereiken was. Ook legt Ladzinski in deze video uit waarom de Nikon D500 de ideale camera is voor dit project. Hij is lichtgewicht, scherpstellen gaat vlekkeloos, ook via liveview en het bereik is zeer goed.

Keith Ladzinski

Keith Ladzinski is een Amerikaanse fotograaf die in zijn beginjaren hoge ogen gooiden in de avonturenfotografie, door flitsers mee te nemen op pad. Hij was één van de eerste avonturenfotografen die zijn flitsers niet thuislieten, waardoor hij zich snel profileerde. Tegenwoordig maakt hij foto's voor grote namen als National Geographic en Nikon.

Voor meer informatie over Ladzinski kun je kijken op zijn website.
Voor meer informatie over de Nikon D500 kun je kijken op de website van Nikon.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie