Beer verstoort bruidsshoot

Sterre Hartjes 544 0
Trouwfotograaf Leah Edmondson uit Knoxville, Tennessee, had wel een hele bijzondere gast tijdens het fotograferen van een bruidspaar.

Nadat eerder een hertje een fotoshoot heeft verstoord is het nu de beurt aan een beer. 

Lees ook: Grappig: Bruidsshoot wordt onderbroken door hongerig hert

De ceremonie was klaar en de familie foto's waren genomen. De familie was alvast naar de zaal vertrokken voor de receptie zodat het bruidspaar ook nog op de foto kon. Bij het fotograferen van het bruidspaar verstoorde een beer de achtergrond.

De perfecte foto van de beer

De fotograaf stuurde het bruidspaar naar een andere locatie voor hun eigen veiligheid. Toen het bruidspaar weg ging is de beer op onderzoek gegaan. De beer is heel romantisch alleen door het gangpad gelopen en heeft alles even van dichtbij bekeken. Edmondson was niet bang voor de beer. Het enige wat zij wilde was de perfecte foto van de beer. Toen de fotografe bewoog keek de beer haar recht in de ogen aan en gromde hij haar kant op. Dit was even spannend voor de fotograaf maar het is allemaal goed gekomen.

Beer en bruispaar zijn oké

Er is niemand, inclusief de beer, gewond geraakt. Uiteindelijk is de beer uit zichzelf vertrokken en heeft het bruidspaar prachtige foto's samen met een beer. De fotograaf en het bruidspaar zijn blij dat de beer heeft gewacht tot de ceremonie klaar was.