Australië van boven

Australia –The Eagle Eye van Wild Pacific Media

Redactie DIGIFO... 1397 0
Australië is een uniek land met bijzondere landschappen, inheemse diersoorten en verstopte juweeltjes. Het team van Wild Pacific Media legde de gevarieerde natuur van dit bijzondere land op een prachtige manier vast.

Australië staat bekend als kolossaal land dat vooral bestaat uit woestijn. Maar Australië is veel meer dan zand en kangoeroes.  In deze drone-video zien we de veelzijdigheid die het land te bieden heeft: de bijzondere mangroves, dichte bossen en prachte verstopte oases komen allemaal aan bod. Prachtig gefilmd zoals een adelaar het land zou zien, met een aantal interessante filmtechnieken.

Lees ook: De abstracte luchtfotografie van Scott McCook

 

Wild Pacific Media

Wild Pacific Media is een productiemaatschappij uit Sidney die zich heeft gespecialiseerd in het maken van bijzondere campagnes gericht op natuur en wildlife. Het bedrijf heeft gewerkt voor grote namen als National Geographic en Discovery Channel en heeft met hun producties verschillende prestigieuze awards in de wacht gesleept voor bijvoorbeeld beste cinematografie en beste editing en is vorig zelfs genomineerd voor een Emmy.

Kijk voor meer informatie op de website van Wild Pacific Media.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie