Australië en Nieuw-Zeeland: fotogenieke landen

Australië en Nieuw-Zeeland: fotogenieke landen die je niet mag missen

Redactie DIGIFO... 3109 0
Van dichte regenwouden, rode woestijn, diepe fjorden en ander natuurschoon tot bijzondere dieren en inheemse cultuur. Australië en Nieuw-Zeeland zijn prachtige en fotogenieke landen, waar je als fotograaf niet raakt uitgekeken. Alle natuurlijke schoonheden zijn hier te vinden – je moet alleen weten waar je moet zoeken.

Advertorial

Nieuw-Zeeland: Wildfilm met Robert Brown

Wat dacht je van een exclusieve kennismaking met de unieke dieren en de bijzondere natuur van Nieuw-Zeeland, onder leiding van één van 's werelds beste cameramannen: Robert Brown. Robert Brown, die in de afgelopen 25 jaar filmde voor BBC, National Geographic en Discovery Channel, neemt je mee naar het ongerepte gebied van Otago Peninsula.

Tijdens deze tocht sta je oog in oog met inheemse dieren en maak je foto's en video's van het mooie landschap. Je krijgt de kans om zeldzame geeloogpinguïns, kleine blauwe pinguïns, zeehonden, Nieuw-Zeelandse zeeleeuwen en vele vogelsoorten te fotograferen. Om het beste uit jouw foto’s en video’s te halen, bestaat de groep uit maximaal vier personen.

Australië: 6-daagse fotografie tour

Australië heeft veel overweldigend natuurschoon, interessante cultuur en rijke fauna te bieden. Tijdens deze 6-daagse tocht vanuit Alice Springs krijg je de kans om de mooiste delen van Midden-Australië te ontdekken. Beleef de natuurfenomenen en wildlife van de Australische Outback onder begeleiding van Ivan Kobiolke, een bekende Australische fotograaf. Met Ivan Kobiolke als gids kom je op fotogenieke plekken waar andere tourgroepen niet komen. Hoogtepunten tijdens deze trip zijn onder andere het fotograferen van de rotsformatie Uluru tijdens de zonsondergang, waarbij je de rots telkens van kleur zult zien veranderen en het vastleggen van de Outback tijdens het 'golden hour'.

Overweldigende rotsformaties als Uluru en Kata Tjuta, de natuurlijke schoonheid van Kings Canyon, avonden bij het kampvuur en overnachtingen op bijzondere plaatsen behoren tot deze fotografietocht en zijn slechts een greep uit alle activiteiten die gepland staan.

Jouw op maat gemaakte fotografiereis

TravelEssence is specialist op het gebied van reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland en focust op rondreizen waarbij het beleven van lokale cultuur met kleinschalige accommodaties en activiteiten, ver buiten het massatoerisme, centraal staat. Weg van de gebaande paden leer je met TravelEssence het echte Australië en Nieuw-Zeeland kennen.

Bij TravelEssence wordt jouw reis zo uniek mogelijk gemaakt. Het plannen van zo’n bijzondere reis naar Australië en/of Nieuw-Zeeland is niet iets wat je zomaar even doet. Daarom neemt TravelEssence uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Alle medewerkers van TravelEssence komen zelf uit Down Under of hebben er gewoond, gewerkt en intensief gereisd. Wanneer je bij TravelEssence boekt, profiteer je van al hun lokale kennis en ervaring.

Foto: TravelEssence

Meer informatie

Wil je meer informatie, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag een afspraak maken? Ga dan naar www.travelessence.nl of bel met 030 272 5335.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie