Blije kinderen in Afrika

Apke – Togo door de ogen van Gustav Willeit

Redactie DIGIFO... 1369 0
Togo is één van de kleinste landen in Afrika en één van de minst ontwikkelde landen ter wereld. Bijna de helft van de 6.1 miljoen inwoners leeft van de landbouw en veel van deze agrariërs leven in kleine dorpjes met weinig luxe. Gustav Willeit bezocht dit land en maakte deze prachtige fotoserie.

Hoewel Togo veel luxe goederen exporteert zoals koffie, cacao en marmer, leeft ruim dertig procent van de bevolking onder de armoedegrens. Willeit besloot geen zielige foto's te maken van ondervoede kinderen, maar richtte zich in zijn fotoserie op blije gezichten van gelukkige kinderen die blij zijn met wat ze hebben. De serie heet dan ook Apke, wat bedankt betekent.Apke – Togo door de ogen van Gustav Willeit Apke – Togo door de ogen van Gustav Willeit Apke – Togo door de ogen van Gustav Willeit Apke – Togo door de ogen van Gustav Willeit Apke – Togo door de ogen van Gustav Willeit Apke – Togo door de ogen van Gustav Willeit Apke – Togo door de ogen van Gustav Willeit Apke – Togo door de ogen van Gustav Willeit Apke – Togo door de ogen van Gustav Willeit Apke – Togo door de ogen van Gustav Willeit Apke – Togo door de ogen van Gustav Willeit Lees ook: Vrijwillig dakloos: non-stop op reis om te fotograferen

Gustav Willeit

Gustav Willeit is een Italiaanse fotograaf die vier jaar jang een fotografieopleiding heeft gevolgd aan de hogeschool van de kunsten in Zürich. Na deze opleiding te hebben afgerond heeft hij een aantal jaar gewerkt als assistent voordat hij in 2005 besloot voor zichzelf te beginnen.

Alle foto's © Gustav Willeit, gepubliceerd onder een Creative Commons licentie.

Kijk voor meer informatie op de website van Willeit.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie