A7 voor € 699,-

Alleen vandaag: Sony A7 bij CameraNu.nl voor € 699,-

Redactie DIGIFO... 389 0
Profiteer alleen vandaag van een te gekke actie op de Sony A7 bij CameraNU.nl! Deze fullframe systeemcamera heb je nu al vanaf 699,- na cashback. Kies je voor de kit met het Sony 28-70mm OSS objectief dan betaal je geen 1199,- maar slechts 899,- na cashback!

De Sony A7 heeft een fullframe sensor van 35mm met 24.3 megapixel. Deze sensor heeft alle elementen voor prachtige beelden. Een hoge resolutie, enorme gevoeligheid, extreem dynamisch bereik, onovertroffen detail en laag ruisniveau.

Maak filmopnames in Full HD-resolutie met ongekende helderheid en uiterst fijne details. Film met continue autofocus en een extreem hoge framesnelheid van 60 beelden per seconde. De haarscherpe OLED zoeker heeft een beelddekking van 100% waardoor je nauwkeurig de compositie kunt bepalen. De zoeker geeft de effecten van je camera-instellingen weer, zodat je de resultaten nauwkeurig kunt controleren. De autofocus van de Sony A7 combineert de snelle fasedetectie op 117 AF-punten en uiterst preciese contrastdetectie. Hierdoor kun je snel en nauwkeurig scherpstellen, zelfs op bewegende onderwerpen.

Voordeel

Vandaag kost de A7 dus slechts € 699,- of € 899,- met 28-70mm OSS. (Na cashback) 

Kijk hier voor meer info

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie