Al je fotografiegear kan mee het veld in met de nieuwe Mindshift BackLight

Mark IJsendoorn 491 0
Voor fotografen die de natuur in trekken en geen concessies willen doen wat betreft hun uitrusting is er nu een ultieme oplossing: de nieuwe 36-liter backpack van MindShift.

BackLight 36L

Met de MindShift BackLight 36L Photo Daypack hoef je niet meer te kiezen tussen de ene of de andere lens: neem gewoon alles mee dat je nodig hebt. Zo is er plek voor twee DSLR of mirrorless camera’s met objectieven erop, plus vier tot acht extra zoomobjectieven.

Ook is de rugzak groot genoeg voor het vervoeren van een losse 600mm f/4. Verder heeft de BackLight 36L een 11 liter voorvak voor persoonlijke dingen, inclusief een speciaal gemaakt vak voor een 10”-tablet of een 15”-laptop. Zelfs met de tien liter extra inhoud, is de totale omvang nog toegestaan op veel internationale vluchten en volgens de U.S. 'carry-on'-regelgeving. Ondanks de 36L inhoud is de rugzak nog steeds zeer prettig te dragen, mede door het relatief lage gewicht van 2.2 kilo.

Speciaal voor in het veld

Bij de speciale rugzakken van MindShift is het mogelijk om via het ruggedeelte je fotoapparatuur te pakken, zodat je hem niet op de grond hoeft te zetten. Bovendien zijn er bevestigingen voor telelenzen en statieven. De rugzak is waterafstotend en houdt stof en vuil weg van je kostbare spullen. Ideaal dus voor fotografen die echt de wildernis in trekken.

afbeelding van Mark IJsendoorn

Mark IJsendoorn | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Mark