Dit jaar op een prachtige, nieuwe locatie

Aftellen richting vierde editie International Photo Festival Leiden

Remco Stunnenberg 530 0
De vierde editie van de outdoor expo het International Photo Festival Leiden staat voor de deur. Vanaf 7 tot en met 15 april is het zover, dit jaar op een prachtige, nieuwe locatie: de Lammermarkt in Leiden.

Banner

Het festivalterrein van Het International Photo Festival Leiden is onder andere dé plek waar het publiek de nieuwe generatie top-fotografen kan ontmoeten. DIGIFOTO Pro en digifoto Starter zijn mediapartner van dit evenement. Daarnaast sponsort digifoto Starter de Hans Gillis Publieksprijs.

Internationaal platform

Het IPFL biedt Europese fotografen die maximaal vijf jaar geleden zijn afgestudeerd een podium in de eerste fase van hun carrière als professionele fotograaf. Dit festival creëert voor hen een internationaal platform met een hoge publiciteitswaarde. De fotografen tonen hun werk én komen in contact met een breed fotografie minnend publiek uit binnen- en buitenland. 

Laura

Unaniem

Tijdens deze editie van het IPFL worden verder de werken van de twintig geselecteerde IPFL-fotografen getoond in de openluchttentoonstelling. Uiteraard vind je hier ook de fotoserie ‘Veiled’ (Gesluierd) van Saskia Aukema, unaniem verkozen tot winnaar.

Gesluierd
 

Veelzijdig 

Naast diverse binnen- en buitenexposities, waaronder traditiegetrouw het werk van twintig Amerikaanse fotografen in zeecontainers, biedt het tiendaagse festival een veelzijdig programma voor zowel amateur- als professioneel fotografen: workshops, portfolio reviews, interviews en lezingen en doorlopend rondleidingen door onze fotografen en studenten fotografie.

IPFL

 

Complete programma

Kijk hier voor het complete programma en de inschrijving voor het randprogramma.

Otte

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco