A day at the races met Shivraj Gohil

A day at the races met Shivraj Gohil

Redactie DIGIFO... 1453 0
Fotograaf Shivraj Gohil is al zijn leven lang fanatiek volger van motorsport. Afgelopen jaar kreeg hij de kans om te fotograferen bij de 24-uurs race in Le Mans. CNN volgde hem en maakte een korte video over Gohil tijdens deze lange maar bijzondere dag.

Shivraj Gohil is al tien jaar huwelijksfotograaf, maar geniet het meest van zijn werk als autosportfotograaf. Hij reist de hele wereld over om allerlei races te volgen en komt zo in contact met zijn grote helden die hij vroeger alleen maar op tv zag.

 

Lees ook: Exploderende auto’s vastgelegd

Shivraj Gohil. Van fan naar fotograaf

De motorsport is er bij Gohil met de paplepel ingegoten. Zijn vader was altijd al groot liefhebber en stak de hele familie aan met zijn hobby. Toen Gohil negen jaar oud was bezocht hij al zijn eerste formule 1 race in België waar hij Michael Schumacher zag rijden. Op die dag heeft hij ook definitief zijn hart verloren aan motorsport. In een paar jaar is er veel veranderd voor Gohil. Waar hij enkele jaren terug nog achter de hekken stond, te hopen op een handtekening van één van zijn helden, loopt hij nu door de pit, tussen alle grootheden van de motorsport.

Voor meer informatie over Shivraj Gohil kun je kijken op zijn website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie