5x macrofotografie in de gallery

Redactie DIGIFOTO Pro 1224

De lente is een perfect seizoen om mooie macrofoto’s te maken. Daarom hebben wij 5 mooie macrofoto’s uit de gallery op een rijtje gezet.

De eerste foto is een schitterende foto gemaakt door Marij Wagenaars. De foto is zo uniek omdat de blauwe bloem in een plasje water ligt en daardoor een beeldschone weerspiegeling heeft. Ook is de bloem scherp gefotografeerd op een korte afstand.

De tweede foto is gemaakt van 2 verschillende vliegenzwammen. De vliegenzwammen zijn van dichtbij gefotografeerd maar zijn nog steeds scherp. De achtergrond van de foto is minder scherp en dat maakt deze foto erg uniek. De maker van deze foto is Cemal Kazankaya. Cemal staat ook met een lezersfoto in DIGIFOTOPro 1.2020.

Deze foto is gemaakt door Serena Mudde. Op de foto is een bloem te zien met de kleuren blauw en geel. Deze twee kleuren passen perfect bij elkaar en dat maakt deze foto nog mooier. Ook is de foto bijzonder omdat niet de hele bloem erop te zien is en je daardoor een uniek beeld krijgt. 

De vierde foto is gemaakt van een pendelvlieg op een blad. De foto is zo mooi omdat de pendelvlieg normaal veel in beweging is en deze foto erg scherp is genomen. Ook is de foto mooi omdat de groene en gele kleuren mooi op elkaar aansluiten. De foto is gemaakt door Ton Boelaars.

De laatste foto is gemaakt door Corry Lengkeek. Op de foto is een Honingbij op Guldenroede te zien. Op de foto zijn voornamelijk de kleuren geel en groen te zien. Deze twee kleuren passen goed bij elkaar en dat maakt de foto mooi. De foto is ook uniek omdat de honingbij echt scherp is gefotografeerd.

Deel jouw resultaten met ons

Ben jij ook aan de slag gegaan met macrofotografie? Deel de resultaten met ons en wie weet zetten we jouw mooiste foto’s in de spotlight. Zo ontstaat ook de kans dat we contact met je opnemen voor een spotlight interview in een van onze magazines. Fantastische beloning voor jouw creativiteit toch? Upload je mooiste foto’s in onze gallery en wie weet spreken we je snel!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie