Aan de slag met boudoir fotografie

3 boudoir en naaktfotografie tips

Christel de Wolff 1862 0
Ben je geïnspireerd door boudoirfotografie en wil je graag zelf aan de slag in dit sensuele genre? Lees dan snel verder voor belangrijke tips.

Boudoir en naaktfotografie

Boudoir en ook naaktfotografie is niet iets wat je zomaar doet. Je creëert een intieme situatie en zowel fotograaf als model moeten zich op hun gemak kunnen voelen. Begin dan ook niet aan naaktfotografie met de verkeerde instelling. De verkeerde instelling kan een seksuele spanning zijn of een ononderbouwde nieuwsgierigheid. Het is belangrijk dat je open bent over je motieven om boudoir of naakt te fotograferen en dat je het model van te voren laat weten waar je foto's voor gebruikt zullen worden. 

Dat gezegd hebbende wensen we je natuurlijk enorm veel plezier met het fotograferen van boudoir en naaktfotografie. Maar hoe pak je het aan? Om je een beetje te helpen delen we deze video van Michael Sasser waarin hij je een aantal pro-tips geeft voor jouw boudoirfotografie.

Bekijk deze Youtubevideo en blaas ons omver met jouw prachtige boudoir inzendingen in onze gallery.

Lees ook: Mist je boudoir fotografie nog iets? Probeer eens body jewelry

Nog meer Boudoir fotografie

In DIGIFOTO Pro 6.2018 spraken we met boudoirfotografe Pascale Dekker. In komende editie van DIGIFOTO Pro gaan we nog uitgebreider in op het genre naaktfotografie en boudoir met diverse interviews, tutorials en reviews aan de hand van boudoir en naaktfotografie. Wil je DIGIFOTO Pro 4.2019 op de mat ontvangen? Neem dan snel een abonnement. Wil je eerdere edities teruglezen? Bestel ze eenvoudig in onze webshop

Lees ook: Overdreven censuur Facebook op naaktfotografie, wat vind jij? 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel